lv
PMCND55NWjYgMOWjetLdsghgpBvRtwXQUGhPoj0U
1710664

airBaltic iekļauj Agādīru kā otro Āfrikas galamērķi

airBaltic iekļauj Agādīru kā otro Āfrikas galamērķi

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka gaidāmajā ziemas sezonā, kas sāksies 2023. gada oktobra beigās, tiks iekļauts jauns maršruts – Rīga–Agādīra (Maroka).

Pirmais lidojums jaunajā maršrutā paredzēts 4. novembrī, un sagaidāms, ka tas ilgs 5 stundas un 45 minūtes.

Agādīra kļūs par airBaltic otro galamērķi Marokā un Āfrikas kontinentā, papildinot jau tā iecienīto maršrutu Rīga–Marrākeša.

Agādīra ir satriecoša piekrastes pilsēta, kas atrodas Marokas dienvidu daļā un ir slavena ar saulainiem laikapstākļiem, elpu aizraujošām pludmalēm un dinamisku kultūru. Tās siltais klimats un plašais aktivitāšu klāsts, tostarp sērfošana un pārgājieni, padara to par pievilcīgu galamērķi ceļotājiem, kas ziemas laikā meklē patvērumu no aukstākiem laikapstākļiem.

Turklāt, tā kā Agādīra atrodas tikai trīs stundu brauciena attālumā no Marrākešas, ceļotāji var pagarināt savu ceļojumu un vairāk iepazīt kontinentu, sākumā ierodoties vienā vietā un aizlidot mājās no otras.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes.

IZM neatbalsta LiepU reorganizāciju sadarbībā ar LU

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) neplāno tālāk virzīt lēmumu par Liepājas Universitātes (LiepU) turpmāko attīstību un reorganizāciju sadarbībā ar Latvijas Universitāti (LU), apliecināja ministrija.

Kā vēstīts, LiepU padome 28.aprīlī konceptuāli a...

Ostapenko ar uzvaru startē 1000 punktu tenisa turnīrā Romā
Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko piektdien ar uzvaru otrās kārtas mačā sāka Romas "WTA 1000" sērijas turnīru. Ostapenko, kura WTA rangā ieņem 20. vietu un turnīrā izsēta ar 20. numuru, ar 6-3, 3-6, 6-2 pieveica rumānieti Soranu Kirsteu, kur...
Vīriešu volejbola izlasē iekļauti 14 volejbolisti

Latvijas vīriešu izlases treneris Mihals Gogols ir nosaucis 14 volejbolistus startam Eiropas Sudraba līgas (ESL) sacensībās, kas notiks jūnijā, iformēja VS.LV Latvijas Volejbola federācijā.

Spēlētāju sarakstā ir pa diviem cēlājiem, diagonālajiem spēlētā...



Komentāri