lv
32CaFb1KzBgXHxFibgADx9Kof3gtQ80ExENH6PuU
1708076

Ostapenko Romas WTA 1000 sērijas turnīrā tiksies ar rumānieti Kirsteu

Ostapenko Romas WTA 1000 sērijas turnīrā tiksies ar rumānieti Kirsteu

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Romas "WTA 1000" sērijas turnīru uzsāks ar otrās kārtas maču ar rumānieti Soranu Kirsteu.

Mačs "Grand Stand Arena" kortā paredzēts apmēram plkst.15 pēc Latvijas laika.

Ostapenko WTA rangā ieņem 20.vietu un turnīrā izsēta ar 20.numuru, kamēr Kirstea rangā ieņem 34.vietu.

Latvijas tenisiste no pirmās kārtas mača bija brīva, bet rumāniete ar 2-6, 6-3, 6-4 pārspēja amerikānieti Keitiju Volinecu (WTA 102.).

Ostapenko un Kirstea divreiz tikās 2017.gadā, ASV atklātā čempionāta 1/32 finālā un Pekinas sacensību ceturtdaļfinālā ar vienādu rezultātu 6-4, 6-4 uzvarot Latvijas tenisistei.

Ostapenko šosezon ir uzvarējusi 14 no 24 mačiem, bet Kirstea - 20 no 29 spēlēm.

Rumāniete šo sezonu sāka ne visai pārliecinoši, taču pēdējā laikā spēlē lieliski. Indianvelsas "WTA 1000" sērijas turnīrā viņa ceturtdaļfinālā piekāpās pasaules ranga līderei polietei Igai Švjontekai, Maiami tādas pašas raudzes sacensībās tika līdz pusfinālam, piekāpjoties pieredzējušajai čehietei Petrai Kvitovai, bet iepriekšējā nedēļā svinēja uzvaru Spānijas pilsētas Reusas "WTA 125" sērijas sacensībās.

Latvijas tenisiste sezonas pirmajā "Grand Slam" turnīrā Austrālijā sasniedza ceturtdaļfinālu, taču nākamajos turnīros vienspēlē tālāk par trešo spēli nav izdevies tikt.

Trešajā kārtā šī dueļa uzvarētāja stāsies pretī turnīra ar desmito numuru izsētajai čehietei Barborai Krejčīkovai (WTA 13.) vai Dankai Koviničai (WTA 69.) no Melnkalnes.

Ostapenko kopā ar savu pastāvīgo pārinieci ukrainieti Ļudmilu Kičenoku paredzējušas startēt arī dubultspēlēs, kur izliktas ar otro numuru.

Turnīrs Romā uz māla seguma norisināsies līdz 20.maijam.

Koledžas audzēkņu bari Rīgā ik starpbrīdi pārvērš veikala pagalmu smēķētavā
Kāda Rīgas labdarības veikala darbinieki ir sašutuši par nebeidzamo cīņu ar Rīgas Celtniecības koledžas audzēkņiem, kuri starpbrīžos veikala pagalmu pārvērš par publisku smēķētavu. Puiši un meitenes nerespektējot ne likumu, ne līdzcilvēku intereses un ...
Pinto sarunas ar partijām vēl nav sākusi

Partijas "Progresīvie" virzītā Valsts prezidenta amata kandidāte Elīna Pinto vēl nav sākusi sarunas ar politiskajām partijām, lai vāktu sev atbalstu prezidenta vēlēšanās.

Pinto intervijā TV3 pauda, ka būšot gatava tikties ar visām Saeimas frakcijām, bet...

Rīga cer uz vairāk nekā 30 000 līdzjutēju ierašanos uz hokeja čempionātu

No šodienas līdz 28.maijam Rīgā notiekošajā pasaules hokeja čempionātā galvaspilsēta plāno uzņemt vairāk nekā 30 000 hokeja līdzjutēju un vairāk nekā 300 sportistu no dažādām pasaules valstīm, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas no...



Komentāri