lv
M9rj8l9TaeZZdLFBuPfu3cLADfjK3eTIVUrnUUDI
1703792

Latvija-Kanāda un Latvija-Slovākija – kādus rezultātus gaidīt?

Latvija-Kanāda un Latvija-Slovākija – kādus rezultātus gaidīt?
Jau 12. maija vakarā Latvijas izlase pilnu tribīņu priekšā sacentīsies ar Kanādas labākajiem hokejistiem, bet dienu vēlāk - cīnīsies ar spēcīgo Slovākijas izlasi. Uz kādu rezultātu šajās cīņās varam cerēt? Un kā kopumā Latvijai klāsies jau trešo reizi vēsturē Rīgā uzņemot pasaules hokeja čempionātu? Par to Uldis Strautmanis raidījumā "Aizmugure" runā ar hokejistu Miķeli Rēdlihu un treneri Ēriku Miļunu.
Atzīmēs Gaujas plostnieku amata prasmju iekļaušanu UNESCO sarakstā

Kultūras ministrijas Lielajā zālē piektdien, 12.maijā, norisināsies godināšanas pasākums, kurā tiks atzīmēta Gaujas plostnieku amata prasmju iekļaušana UNESCO Cilvēces nemateriālā kultūras mantojuma reprezentatīvajā sarakstā.

Pasākumā pulcēsies Gaujas p...

Rinkēviču virzīs Valsts prezidenta amata kandidatūrai

Partiju apvienība "Jaunā vienotība" (JV) Valsts prezidenta amatam nolēmusi virzīt ilggadējā ārlietu ministra Edgara Rinkēviča (JV) kandidatūru, šodien preses konferencē paziņoja JV pārstāvji.

Rinkēvičs dzimis 1973.gadā Jūrmalā.

Rinkēvičs absolvējis Latv...

Treneris Dārziņš: Latvijas hokeja izlases sastāvs nekad nevar būt pilnīgi gatavs
Pasaules čempionāts ir garš turnīrs ar lielu skaitu spēļu pret dažādiem pretiniekiem, tādēļ vienmēr ir iespējamas izmaiņas spēlētāju sastāvā un virknējumos atkarībā no situācijas attiecīgajā brīdī, ceturtdien Latvijas Televīzijā sacīja Latvijas hokeja ...


Komentāri