lv
TdJ6zlr7EfT9PD9InG8Q3EurOUizg4fDYjGoE0vm
1699081

Ukrainas bērnu bēgļu stāsti uzzīmēti komiksos – izstāde mākslas telpā «Aminori»

Ukrainas bērnu bēgļu stāsti uzzīmēti komiksos – izstāde mākslas telpā «Aminori»
Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) Grafikas katedras studenti iztaujājuši bērnus un jauniešus, kas, bēgot no kara, nokļuvuši Latvijā. Pieredzētais ceļš, emocijas, noklusētais un pārdzīvotais pārtapis mākslas tēlos – uzzīmēts un aprakstīts komiksos. Izstāde "Outspoken" jeb latviešu valodā "Izstāstītie" šobrīd aplūkojama mākslas telpā "Aminori" Rīgā un vēlāk tiks izdota arī komiksu grāmata angļu valodā.
Narkoloģe: Jāpārtrauc alkohola tirdzniecība lielveikalos un internetā

Latvijā ir jāpārtrauc alkohola tirdzniecība lielveikalos un tāpat kā Ziemeļvalstīs alkohols jāpārdod tikai specializētās, tam noteiktās tirdzniecības vietas, šādu viedokli šodien Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas sēdē pauda narkoloģe...

Latvijas Banka: Iedzīvotāju finanšu pratība kopš 2015. gada nav uzlabojusies

Iedzīvotāju finanšu pratība kopš 2015.gada nav uzlabojusies, trešdien Latvijas Bankas rīkotajā diskusijā sacīja Latvijas Bankas Finanšu pratības daļas vadītāja Aija Brikše.

Pērn oktobrī veiktajā pētījumā noskaidrots, ka Latvijas iedzīvotāju finanšu prat...

Šteinbergai četri punkti komandas uzvarā Francijas čempionāta pusfinālā (VIDEO)

Latvijas basketboliste Anete Šteinberga otrdien guva četrus punktus Francijas čempionāta pusfināla sērijas pirmajā spēlē un kopā ar Buržas "Tango" komandu svinēja uzvaru.

"Tango" mājās ar rezultātu 80:67 (15:18, 19:18, 22:13, 24:18) pārspēja FIBA Eiroka...



Komentāri