lv
eBUpH1L2MhHEJVHz0aYAhjnt7vbFzioyYXQUpd80
1695738

Kuldīgā atklāts atjaunotais Centra vidusskolas stadions (+FOTO)

Kuldīgā atklāts atjaunotais Centra vidusskolas stadions (+FOTO)

Vakar atklāts atjaunotais Kuldīgas Centra vidusskolas stadions, informēja pašvaldības pārstāve Ilze Meirupska-Eglīte.

Stadions ieguvis plašākas aprises - 400 metru skrejceļu ar četriem celiņiem, šķēpa mešanas, lodes grūšanas un diska mešanas sektorus un divus tāllēkšanas sektorus. Stadionā ir 130 metru sprinta taisne ar sešiem celiņiem, futbola laukums un tribīnes, kā arī tiesnešu mājiņa.

Stadions ir ticis ne tikai pie skrejceļa seguma ar Kuldīgas simboliku, bet tā centrā ierīkots sporta zālājs. Ar jaunām iekārtām papildināta brīvā laika pavadīšanas zona, kas, kā cer pašvaldība, veicinās skolēnu vēlmi starpbrīžos uzturēties ārtelpās, kā arī jaunizveidotās velo novietnes.

Stadions paredzēts gan Kuldīgas Centra vidusskolas skolēnu, gan citu izglītības iestāžu sporta stundu nodarbībām, Kuldīgas novada sporta skolas audzēkņu treniņu nodarbībām, saskaņotiem Kuldīgas novada iedzīvotāju treniņiem, gan Kurzemes mēroga vieglatlētikas sacensībām un Latvijas mēroga jauniešu sacensībām.

Būvdarbu izmaksas bija 1 042 296 eiro. Darbus veica personu apvienība "AD ARB", kas sastāv no SIA "AD būve" un SIA "ARB 7".

Stājušies spēkā noteikumi par Jelgavas novada simbolikas izmantošanu

Stājušies spēkā noteikumi par Jelgavas novada simbolikas izmantošanu, liecina publikācija oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Jelgavas novada simbolika ir Jelgavas novada karogs, ģerbonis un logotips, kā arī sauklis, tāpat Līvbērzes, Salgales, Vir...

Šogad 9. maija svinētāji kuplā skaitā pulcējās piemiņas vietās un kapos

Cilvēki, kuri Latvijā vēlas atzīmēt bijušās Padomju Savienības uzvaru Otrajā pasaules karā, šogad 9.maijā kuplā skaitā pulcējas dažādās piemiņas vietās un kapos, kur atdusas karojušie un kaujās kritušie.

Cilvēki uz piemiņas vietām sanesuši daudz ziedu,...

Levits: Jāpanāk Krievijas atbildība, lai atjaunotu un saglabātu mieru Eiropā

Jāpanāk Krievijas atbildība, lai atjaunotu un saglabātu mieru Eiropā, pārliecināts Latvijas prezidents Egils Levits.

Kā informēja Valsts prezidenta kancelejas Mediju centra komunikācijas speciāliste Elīna Kresa, valsts pirmā persona šodien attālināti pi...



Komentāri