lv
FUcjNncNQcqI9MjVYYXJs9YOr11EDS0lAnbFaug9
1693640

Pēc EK aizrādījuma par interešu konflikta risku piedāvā pārvērtēt daļu Atveseļošanas fonda projektu

Pēc EK aizrādījuma par interešu konflikta risku piedāvā pārvērtēt daļu Atveseļošanas fonda projektu
Centrālā finanšu līgumu aģentūra (CFLA) rosinājusi kompetences centriem pārskatīt Eiropas Savienības (ES) Atveseļošanas fonda atbalstam pieteiktos projektus, kur konstatēts interešu konflikta risks, to diskusijā Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" sacīja CFLA direktore Anita Krūmiņa. Uz interešu konflikta risku iepriekš norādīja Eiropas Komisija (EK), brīdinot – ja problēma netiks novērsta, ES finansējums var iet secen.
Vai jau plāno ziemas brīvdienas? Pieejami trīs jauni galamērķi

Tūrisma kompānija "Novatours" šī gada ziemas sezonas ceļojumu klāstu papildinājis ar trim jauniem galamērķiem - Jordāniju, Vjetnamu un Austrijas slēpošanas reģionu Zalcburgu, informē kompānijā.

Uz minētajiem galamērķiem kompānija piedāvās lidojumus gan ...

Kurš ir Latvijas hokeja spilgtākais jaunais talants? Vītoliņam ir ideja

Latvijas izlases sastāvā pasaules čempionātam iekļautais uzbrucējs Dans Ločmelis, iespējams, ir Latvijas spilgtākais talants nākotnē, otrdien preses konferencē atzīmēja valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Otrdien tika paziņoti 25 hokejist...

Mūsu pašu baudījums mūzikā. Ar albumu «Textures» iepazīstina grupa «The Soulful Crew»
"Dziesmas ir kā labs iniciators refleksijai" – tā par soulmūzikas grupas "The Soulful Crew" jauno albumu "Textures" izsakās basģitārists Valters Sprūdžs. Par jauno veikumu, kā arī par gospeļmūziku, americana stilu un pat elektrodžezu Latvijas Televīzij...


Komentāri