lv
w0GIB18YZUOt9ZeoC2KkWjUi479EFupXj75bnAi2
1688125

Krievijas tenisisti Latvijas tenisā: vai tas ir normāli?

Krievijas tenisisti Latvijas tenisā: vai tas ir normāli?

Portāla vs.lv redakcija saņēma informāciju par dīvainībām, kas notiek Latvijas Tenisa savienības paspārnē. Mēs piedāvājam šo ziņojumu pilnībā.

Cienījamie žurnālisti un sabiedrība,

Vēršamies pie Jums sakarā ar interesantiem un mūsdienās nepieņemamiem notikumiem Latvijas Tenisa Savienībā (turpmāk LTS), kas notikušas neilgu laiku pēc jauna LTS prezidenta Ernesta Gulbja ievēlēšanas.

1. LTS rīkotās reitinga sacensībās Latvijā piedalās tenisisti ar Krievijas pilsonību! To var redzēt vairākos turnīros, mājas lapā www.lts.lv sadaļā sacensības, un pat 2022.gada Jauniešu Masters turnīrā, kur jāpiedalās labākajiem mūsu 8 Latvijas jauniešiem no katras vecuma grupas. Mūsu mājā ar mūsu bērniem spēlē tenisisti no Krievijas, un mūsu bērni nevar tikt iekšā sarakstā lai spēlētu Masters sacensības, jo viņu vieta spēle krievi! (Piem. Melitina Kotlyarova).

2. LTS nesen rīkoja Jauniešu izlases dalībnieku koptreniņus un atkal aicina piedalīties tajos spēlētājus ar Krievijas pasēm, un atklāti publicē viņu vārdus sarakstos LTS mājaslapā.

3. 2022. gadā 2. decembrī LTS mājaslapā tika publicēta ziņa par jauno LTS komisiju sastāvu. LTS valdes sēdē oficiāli tika pieņemtas vairākas komisijas. Gribam pievērst uzmanību Pludmales tenisa komisijas sastāvam:

1) Vadītāja: Irina Kuzmina-Rimša
2) Vadims Ivaščuks
3) Andris Blaka
4) Ņikita Ribakovs
5) Marina Trefilova

Īpašu uzmanību gribu pievērst Marinai Trefilovai kura ir Krievijas pilsone. Sanāk ka brīdī kad valsts agresors uzbrūk Ukrainai un draud mūsu valstij, Latvijas Tenisa Savienības komisijā ir ievelēts darbinieks ar Krievijas pilsonību.

4. Pats LTS prezidents Ernests Gulbis piedalās sacensībās, gan 2022.gada, gan 2023.gada, kur spēlē tenisisti no Krievijas un pat spēle ar viņiem, kas ir pretrunā ar Latvijas sporta likumu. Tikko 2023. gada 16.janvari Tenerifē spēlēja pret tenisistu no Krievijas.

Tie ir tikai 4 punkti, bet jautājumu ir ļoti daudz. Mēs gribam lai sabiedrība zina kas notiek!

Portāls vs.lv lūdza LTS funkcionārus komentēt publikāciju. Gaidam atbildi.

Gulbis krīt ATP rangā - Štrombahs tuvojas

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis jaunajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā zaudējis četras vietas un ierindojas 368.pozīcijā.

Latvijas otrā rakete Roberts Štrombahs tikmēr pakāpies par 42 vietām un šonedēļ ieņem 408.pozīciju...

Martā Latvijā būtisks kāpums datoru ražošanā; apjomu kritums divās lielākajās nozarēs
Latvijas rūpniecībā šā gada martā, salīdzinot ar attiecīgo mēnesi pirms gada, būtiskākais apjomu pieaugums bija datoru, elektronisko un optisko iekārtu ražošanā. Kopējais rūpniecības produkcijas apjoms 2023. gada martā, salīdzinot ar 2022. gada ma...
Jauns WTA rangs - kur atrodas Ostapenko?

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunajā Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā pakāpusies par divām vietām un šonedēļ ieņem 20.pozīciju, bet Darja Semiņistaja sasniegusi karjeras rekordu un pakāpusies uz 182.vietu.

Pagājušajā nedēļā Osta...



Komentāri