lv
YAmeRH7USAb3w9a0HD5VC4ctMTmJtdJPkHbiKeFx
1683006

Noskaidrots - cik latvieši sliktas saziņas dēļ vērsušies pie konkurenta

Noskaidrots - cik latvieši sliktas saziņas dēļ vērsušies pie konkurenta

Aptuveni trešdaļa jeb 32% Latvijas iedzīvotāju pēdējā gada laikā nav iegādājušies kādu produktu vai pakalpojumu, jo nav varējuši sazināties ar uzņēmumu, liecina mobilo sakaru operatora "Tele2" veiktās aptaujas dati.

Aptuveni puse aptaujāto atzīst, ka gadījumos, kad nav varējuši sazināties ar sākotnēji izvēlēto uzņēmumu, viņi ir vērsušies pie konkurējošā uzņēmuma. Turklāt katrs astotais iedzīvotājs par savu negatīvo pieredzi ir pastāstījis citiem un publiski to kritizējis.

Aptaujas dati arī rāda, ka trešdaļa iedzīvotāju jeb 33% sagaida, ka uzņēmumi atbildēs uz klientu jautājumiem pa tālruni vai digitālajā vidē mazāk nekā vienas stundas laikā, bet 30% uzskata, ka vajadzētu atbildēt vienas līdz četru stundu laikā.

Aptaujas datos arī redzams, ka visbiežāk pie konkurentiem, kad nav varējuši sazināties ar kādu uzņēmumu, ir vērsušies vīrieši vecumā no 25 līdz 44 gadiem ar vidēji augstiem vai augstiem ieņēmumiem, kas dzīvo Rīgā. Savukārt visbiežāk par savu negatīvo pieredzi publiski stāstījuši citiem respondenti vecumā no 18 līdz 24 gadiem ar vidēji augstiem ienākumiem.

Aptauja veikta sadarbībā ar pētījuma centru "SKDS" 2023.gada martā, aptaujājot 1005 Latvijas iedzīvotājus vecumā no 18 līdz 75 gadiem.

Joprojām plaši spēki turpina meklēt Rogovkā pazudušo meiteni

Joprojām plaši dienestu un brīvprātīgo spēki turpina meklēt Rogovkā pazudušo septiņus gadus veco meiteni Justīni Reinikovu, kurai ir veselības problēmas, informē Valsts policijā (VP).

Jau divas dienas kopš meitenes pazušanas plaši dienestu un brīvprātīg...

Latvijas labākais bokseris Bolotņiks atgriežas ringā ar zaudējumu (+VIDEO)

Latvijas bokseris Ričards Bolotņiks sestdien Meksikas pilsētā Gvadalaharā ar tehnisko nokautu sestajā raundā zaudēja Ukrainas pārstāvim Oleksandram Gvozdikam.

Bokseri aizvadīja cīņu pussmagā svara kategorijā, necīnoties par tituliem.

Piektdien notikušaj...

Iespaidīgs piedāvājums Latvijas studentiem - Japānas valdība izdos stipendijas

Latvijas studenti un jaunieši var pieteikties Japānas valdības stipendijām nākamajam gadam, informēja Japānas vēstniecības Latvijā pārstāve Zaiga Stankeviča-Mača.

Stipendijas ietver transporta izdevumus uz un no Japānas, universitātes mācību maksu, kā a...



Komentāri