lv
n46R2LalB1Cy99KvunaU9dxoWyW7tVWBRMmK0FP7
1680746

Meklē īpaši lielu un smagu transportlīdzekļu maršrutu izpētes veicējus

Meklē īpaši lielu un smagu transportlīdzekļu maršrutu izpētes veicējus

VSIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) izsludinājusi iepirkumu par īpaši lielu un smagu transportlīdzekļu un to sastāvu pārvietošanas maršrutu papildu izpēti, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem par lielgabarīta un smagsvara pārvadājumiem LVC izsniedz lielgabarīta un smagsvara pārvadājumu atļaujas, kas dod tiesības attiecīgajiem transportlīdzekļiem un to sastāviem piedalīties satiksmē.

Īpaši smagiem (kopējā masa pārsniedz 52 tonnas), gariem (virs 24 metriem), platiem (virs pieciem metriem), augstiem (virs pieciem metriem) vai gadījumā, ja ass slodze pārsniedz 13 tonnas, transportlīdzekļiem un to sastāviem nepieciešams veikt maršruta individuālo izpēti - tiltu, satiksmes pārvadu, autoceļa seguma nestspējas un stāvokļa novērtēšanu, kā arī satiksmes mezglu un ceļu šķērsojošo virszemes inženierkomunikāciju ģeometrisko parametru pietiekamības novērtēšanu.

LVC vēlas saņemt pieprasītā maršruta papildu izpēti, kas sevī ietver tiltu, satiksmes pārvadu, autoceļa seguma stāvokļa (tostarp, nestspējas) novērtēšanu, kā arī satiksmes mezglu un ceļu šķērsojošo virszemes inženierkomunikāciju ģeometrisko gabarītu pietiekamības (satiksmes telpas) novērtēšanu un atskaites sagatavošanu par pārvadājuma maršrutu, norādot saistošos nosacījumus pārvadājuma veikšanai.

LVC nodrošinās darbu veicēju ar atļauju pieteikumu informācijai, sev pieejamu aktuālo informāciju par ieviestajiem satiksmes ierobežojumiem valsts autoceļu tīklā, mākslīgajām būvēm valsts autoceļu tīklā.

Latvijas vīriešu regbija izlase EČ pēdējā spēlē pārspēj Ungāriju

Latvijas vīriešu regbija izlase sestdien Budapeštā Eiropas čempionāta (EČ) pirmās konferences Ziemeļu zonas pēdējā spēlē izcīnīja panākumu.

Latvijas viesos ar rezultātu 22:21 (10:18) pārspēja Ungāriju.

Pirmais piezemējums un realizācijas sitiens padevās...

LĀB darba grupā izstrādās priekšlikumus mūsdienīgas veselības aprūpes finansēšanas sistēmai
Otrdien, 2. maijā, Latvijas Ārstu biedrība (LĀB) rīkoja plašu ekspertu diskusiju un izveidoja darba grupu, kuras mērķis ir izstrādāt priekšlikumus mūsdienīgas un ilgtspējīgas veselības aprūpes finansēšanas sistēmas izveidei Latvijā, portālu "Delfi...
Valdībai plāno dot tiesības izsludināt robežapsardzības pastiprinātu režīmu

Nelegālās imigrācijas spiediena gadījumā Iekšlietu ministrija (IeM) rosinājusi likumā paredzēt valdības tiesības izsludināt robežapsardzības sistēmas darbības pastiprinātu režīmu.

Grozījumi Latvijas Republikas valsts robežas likumā paredz, ka, konstatē...



Komentāri