lv
DmCILrsKt6jaSqDHjKQbkiOsoWOotoEgAqPRly3v
1678985

Dobelē ielīgošanas pasākumā uzstāsies Igo un «Jauno Jāņu orķestris»

Dobelē ielīgošanas pasākumā uzstāsies Igo un «Jauno Jāņu orķestris»

Dobelē 17.jūnijā ielīgošanas pasākumā uzstāsies Igo un "Jauno Jāņu orķestris", informēja pašvaldībā.

Ielīgošanas pasākums notiks Dobeles Ķestermeža estrādē.

Igo uz skatuves kāps plkst.20. Viņš izpildīs dziesmas, kuras dziedājis kopā ar grupām "Līvi", "Remix", "Liepājas brāļi"; skanēs arī fragmenti no Zigmara Liepiņa rokoperas "Lāčplēsis", operas "Parīzes Dievmātes katedrāle" un citiem darbiem, kas bijuši svarīgi gan Igo pašam, gan Latvijai.

Speciāli šim vakaram tiks atskaņoti skaņdarbi, kas veltīti uguns tēmai un šīs stihijas dažādām izpausmēm.

Pēc plkst.22 uz skatuves kāps grupa "Jauno Jāņu orķestris". Tā ir jaunfolka apvienība, kuru 2012.gadā kopā ar domubiedriem izveidojis rokmūziķis, grupas "Dzelzs vilks" līderis Juris Kaukulis.

Jau vairāk nekā desmit gadus grupas dziesmu liriskais pamats ir latviešu dainas, kas atdzīvojas elektroakustiskā mūzikā.

Grupā apvienojušies Kaukulis, Artis Orubs un Kaspars Tobis, savā pulkā aicinot arī vijolnieci Ievu Mūrnieci, akadēmiskās mūzikas profesionāli Andri Veinbergu un multinstrumentālistu Valēriju Cīruli.

Pēc pusnakts sāksies dejas kopā ar Latvijas Radio 2 dj Aivi.

TIEŠRAIDE. Karaļa Čārlza III un karalienes Kamillas kronēšana

Lielbritānijas karaļpāris Čārlzs III un Kamilla sestdien ieradušies Vestminsteras abatijā, kur tūkstoš gadu senā ceremonijā tiks kronēti par karali un karalieni.

Viņi 261 gadu senā sešu zirgu vilktā karietē devās pāris kilometru garajā ceļā no Bekingema...

Nav slikti! Bijušais finanšu ministrs Reirs pērn algā saņēmis teju 83 000 eiro

Bijušais finanšu ministrs, pašreizējais Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētājs Jānis Reirs (JV) pērn algā saņēmis nepilnus 83 000 eiro, liecina viņa amatpersonas deklarācija.

Par darbu ministra amatā, ko viņš noslēdza decembra vid...

Jocis «Rimi» Rīgas maratonā labo Latvijas rekordu jūdzes skrējienā, sievietēm ātrākā Velvere
"Rimi" Rīgas maratons sestdien sākās ar sacensībām jūdzes skrējienā, kur vīriešiem jaunu Latvijas rekordu šosejas distancē sasniedza Uģis Jocis, bet sievietēm pirmā finišu pie Brīvības pieminekļa sasniedza starptautiskās sacensībās rūdītā vieglatlēte L...


Komentāri