lv
3kFnnZ7BVQvAt4rC1Ny6TsHhXD4oJi9cmQNlFyOO
1676718

Latvijas riteņbraucēja Līna Svarinska nefinišē La Vuelta Femenina piektajā posmā

Latvijas riteņbraucēja Līna Svarinska nefinišē La Vuelta Femenina piektajā posmā

Latvijas riteņbraucēja Līna Svarinska piektdien Spānijā nefinišēja "La Vuelta Femenina" (UCI kat.2.WWT) piektajā posmā.

Riteņbraucējām mērojot 129,2 kilometrus ar vienu pirmās un vienu otrās kategorijas kāpumu, uzvaru izcīnīja nīderlandiete Demi Folleringa ("SD Worx"), kura finišēja pēc distancē pavadītām trim stundām 33 minūtēm un 25 sekundēm.

Ciņa par trim sekundēm finiša kalnā apsteidza tautieti Annemīku van Vlētenu ("Movistar") un par deviņām sekundēm - vācu riteņbraucēju Rikardu Bauernfeindu ("Canyon//SRAM Racing").

Svarinska ("Farto-BTC") ar vēl desmit sportistēm izstājās.

Kopvērtējumā par līderi ir kļuvusi Folleringa, par piecām sekundēm apsteidzot van Vlētenu un par 12 sekundēm - vēl vienu nīderlandieti - "Jumbo-Visma" braucēju Rījanni Markusu.

Velobrauciens, kurā, salīdzinot ar pērno gadu, riteņbraucējas veic par diviem posmiem vairāk, noslēgsies svētdien.

"La Vuelta Femenina" tiek aizvadīta devīto reizi, un iepriekšējos divos gados uzvarēja nīderlandiete Annemīka van Vlētena.

Šodien kronēs Čārlzu III. Pulcējas dedzīgākie atbalstītāji un noliedzēji

Lielbritānijā sestdien tiks kronēts karalis Čārlzs III un karaliene Kamilla. Dedzīgākie monarhijas atbalstītāji jau nedēļu pirms kronēšanas sāka pulcēties Londonā, lai klātienē vērotu vēsturisko dienu, kādas Lielbritānijā nav bijis vairāk nekā 70 gadus...

Apvienība Pilsēta cilvēkiem aicina ukraiņus veloekskursijā iepazīt Rīgu

Ukraiņi 7.maijā ir aicināti piedalīties veloekskursijā, lai iepazītu Rīgu, informēja apvienībā "Pilsēta cilvēkiem".

Tikšanās sākums būs plkst.13 "Velostacijā" Puškina ielā 11, Rīgā. Ekskursiju vadīs Latvijas Okupācijas muzeja gids, parādot pilsētu no sa...

Maijā notiks konference par pusaudžu labbūtības risinājumiem

Biroju un kopstrādes telpu kompleksā "Teikums" 20.maijā notiks Latvijas Pusaudžu mentālās veselības asociācijas (LPMA) rīkota konference "Pusaudzis. Veselība. Risinājumi", kas veltīta pusaudžu labbūtības risinājumiem, informēja pasākuma rīkotāji.

Konfer...



Komentāri