lv
QN4hX82op4o9nmjABcnfN3oiCVtAy1b0uLDhpZMF
1672985

Regulāra redzes pārbaude – iespēja uzturēt labu redzes kvalitāti

Regulāra redzes pārbaude – iespēja uzturēt labu redzes kvalitāti

Aktīvs dzīvesveids, ikdienas paradumi, ilgas darba stundas pie datora ekrāna un viedtālruņu plašā izmantošana ikdienā būtiski ietekmē acs veselību un redzes kvalitāti kopumā.

Ja, ikdienā lietojot tādus redzes koriģējošus līdzekļus kā brilles un kontaktlēcas, regulāras redzes pārbaudes ir nepieciešamas, lai pārliecinātos par lēcu saderību ar acs struktūru, tad redzes pārbaude cilvēkiem bez acīmredzamām sūdzībām palīdz savlaicīgi pamanīt un novērst būtiskas acs veselības problēmas.

Īpaši svarīgi redzes pārbaudi ir veikt pēc 40 gadu vecuma sasniegšanas, jo, tad cilvēkiem, kuri iepriekš nav sūdzējušies par redzes problēmām, sāk parādīties pirmās redzes novecošanās pazīmes.

Uzņēmuma OC Vision misija ir piedāvāt pieejamu un augstas kvalitātes acu veselības aprūpi, tādēļ uzņēmuma interneta vietnē www.redzesparbaude.lv ir iespējams ērti un vienkārši pieteikt vizīti pie speciālista. Sertificēts redzes speciālists vai acu ārsts Valmierā, Rīgā, Jūrmalā, Rēzeknē un citās lielākajās Latvijas pilsētās ļaus parūpēties par redzes kvalitāti gan īstermiņā, gan ilgtermiņā.

Atjaunotas receptes nozīme

Receptes, kuras izraksta visi, to skaitā arī OC Vision, redzes speciālisti, kontaktlēcu vai briļļu iegādei ir derīgas tikai trīs mēnešus un ir svarīgi apzināties, ka briļļu recepte nederēs, ja vēlēsieties to vietā iegādāties kontaktlēcas un otrādi. Tas tādēļ, ka redzes izmaiņas var notikt nemanāmi un atšķiras mērījumi, kas ir nepieciešami efektīvu briļļu vai kontaktlēcu izgatavošanai.

Tādēļ regulāras redzes pārbaudes vismaz reizi gadā kontaktlēcu lietotājiem un vismaz reizi vienā vai divos gados briļļu lietotājiem, palīdzēs pārliecināties par lēcu materiāla un lietošanas intensitātes atbilstību konkrētajai situācijai un to, vai nav notikušas izmaiņas acs struktūrā, kam būtu nepieciešama papildus korekcija.

Savlaicīgi pamanītas nopietnas acu veselības problēmas

Atkārtotās redzes pārbaudes pie OC Vision optometristiem ilgst vien aptuveni 30 minūtes, taču mūsdienīgas apskates veikšanas iekārtas ļauj precīzi novērtēt redzes stāvokli un acī notiekošās izmaiņas.

Pārbaudes palīdz veiksmīgāk piemeklēt piemērotāko risinājumu pacienta sūdzībām un savlaicīgi pamanīt nopietnas acu slimības, kurām ir nepieciešami padziļināti izmeklējumi un ārstēšana pie oftalmologa. Jo ātrāk redzes pasliktināšanās tiks pamanīta un precīzāk diagnosticēti tās cēloņi, jo veiksmīgāk varēs kontrolēt redzes saslimšanas simptomus.

Sporta svētki pilsētā: Latvijas Televīzija nodrošinās tiešraides no «Rimi» Rīgas maratona
Latvijas Televīzijā (LTV) svētdien, 7. maijā, gaidāmas tiešraides no "Rimi" Rīgas maratona – būs pieslēgšanās 11. novembra krastmalai, kur LTV žurnālisti ziņos par aktuālajām norisēm, rezultātiem un dalībnieku emocijām.
ES mājā atzīmēs Eiropas dienu. Kādi pasākumi gaidāmi?

Eiropā un Latvijā 9.maijā atzīmē Eiropas diena, ko ar Eiropas prasmju svētkiem atzīmēs Eiropas Savienības (ES) mājā, informēja pasākuma rīkotāji.

Eiropas dienas svinības atklās ar Latvijai veltītu stundu.

No plkst.11 varēs iepazīt Latvijā radīto un pasa...

Aleksas Gulbes Avenida zaudē pirmajā Spānijas čempionāta finālsērija mačā

Latvijas basketbolistes Aleksas Gulbes pārstāvētā Salamankas "Perfumerias Avenida" ceturtdien Spānijas čempionāta finālsērijas pirmajā mačā piedzīvoja neveiksmi.

Salamankas vienība izbraukumā ar rezultātu 66:70 (13:23, 11:20, 22:19, 20:8) piekāpās "Vale...



Komentāri