lv
B7PKQJniLx2Kwq09UN1FM4lOKiR6LUJUNK7TECTE
1668958

Drosmei un iedvesmai – Latvijas neatkarības stāsts stundu garā klausāmpastaigā

Drosmei un iedvesmai – Latvijas neatkarības stāsts stundu garā klausāmpastaigā
1918. gada 18. novembris un 1990. gada 4. maijs, kā arī Lāčplēša diena 11. novembrī ir nozīmīgākie datumi Latvijas valsts vēsturē. Bērnu grāmatu autore, rakstniece Agnese Vanaga kopā ar vēstures lietpratēju, pieredzējušu skolotāju Vitu Jaunozolu, ir radījušas interaktīvu pastaigu-stāstu-maršrutu, lai aizraujošā un izglītojošā veidā iepazīstinātu ar svarīgākajiem Latvijas neatkarības iegūšanas un tās atjaunošanas notikumiem.
ZM 30 gadu jubilejā saveikusi bijušos zemkopības ministrus

Zemkopības ministrijai (ZM) šogad aprit 30 gadu kopš tās dibināšanas. Lēmumu par Zemkopības ministrijas dibināšanu, likvidējot toreizējo Lauksaimniecības ministriju, 1993.gadā pieņēma 5. Saeima, atjaunojot 1925.gada likumu "Ministru kabineta iekārta", ...

Fantastiskais Draizaitls samet četras ripas Vegasas vārtos... bet zaudē (+VIDEO)

Latvijas hokejistam Teodoram Bļugeram laukumā nedodoties, Vegasas "Golden Knights" trešdien ar uzvaru uzsāka Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otro kārtu.

''Golden Knights" vienība sērijas pirmajā mačā savā laukumā ar rezultātu 6:4 (3...

Tuvojas PČ 2023: Latvija aizvadīs pēdējo pārbaudes spēli

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Olborgā, viesojoties pie Dānijas, aizvadīs savu pēdējo pārbaudes maču pirms Rīgā un Tamperē gaidāmā pasaules čempionāta.

Mačs sāksies plkst.20 pēc Latvijas laika, tiešraidē to pārraidot kanālam TV6.

Latvijas izlases...



Komentāri