lv
suDWf24p8a1Rfh2DJsAp4paXThdwgYaCIMGfpfPN
166179

Naktī uz pirmdienu daudzviet gaidāma migla, iespējams apledojums uz ceļiem

Naktī uz pirmdienu daudzviet gaidāma migla, iespējams apledojums uz ceļiem

Svētdienas vakarā un naktī uz pirmdienu Latvijā gaidāms lēns vējš un bezvējš, daudzviet sabiezēs migla un iespējama apledojuma veidošanās uz ceļiem, prognozē sinoptiķi.

Vietām migla saglabāsies arī pirmdienas priekšpusdienā. Valsts lielākajā daļā debesis apmāksies, bet nav gaidāmi ievērojami nokrišņi.

Minimālā gaisa temperatūra naktī būs -3..+5 grādi. Dienā gaiss iesils līdz +2..+7 grādiem, vietām Kurzemes rietumu daļā - līdz +9 grādiem.

Rīgā pirmdien gaidāms apmācies laiks, naktī un no rīta iespējama migla. Pūšot lēnam vējam, gaisa temperatūra naktī un dienā būs +3..+5 grādi.

Skaidrību par JV un AS domstarpību atrisināšanu varētu viest pirmdienas rītā

Koalīcijas sarunās iesaistītie skaidrību par "Jaunās vienotības" (JV) un "Apvienotā saraksta" (AS) domstarpību atrisināšanu varētu viest pirmdienas rītā, sacīja politiķe Evika Siliņa (JV) un politiķis Edgars Tavars (AS).

Siliņa aģentūrai LETA norādīja, ...

Vairums bērnu pulciņos izvēlas apgūt mākslas un STEM programmas
Rīgas pašvaldības izglītības iestādēs interešu izglītības programmās iesaistīti kopumā 64 105 bērni. Vairums no tiem izvēlējušies ar mākslu un sportu saistītas programmas, kā arī tā dēvēto STEM priekšmetu programmas, portāls "Delfi" uzzināja Rīgas...
Levits: Bez starptautiskajās tiesībās balstītas miera kārtības pasaule atkal ieslīgtu karadarbību anarhijā
Vizītes laikā Berlīnē Valsts prezidents Egils Levits svētdien uzrunāja Vācijas Bundestāgu Tautas sēru dienas pasākumā, uzsverot, ka bez starptautiskajās tiesībās balstītas miera kārtības pasaule atkal ieslīgtu karadarbību anarhijā.


Komentāri