lv
8oj5GyIQI6IjKAI7Osa0RfvUjEUkxYXUiZUfUxf5
1661280

Jānis Urbanovičs: Par integrāciju – bez dusmām un aizspriedumiem

Jānis Urbanovičs: Par integrāciju – bez dusmām un aizspriedumiem
Ukrainas karš liecina, ka pasaule nevar būt droša par globālo cilvēka saprātu. Putins ir pierādījis, ka civilizētā sabiedrībā 21. gadsimtā tas IR iespējams. Ukrainas karš iztukšo gan pasaules materiālās rezerves, gan emocijas. Latvijas iespaids uz globālām lietām nav liels. Taču mums jārīkojas, lai sakārtotu savu valsti un mēs būtu gatavi sliktākajiem scenārijiem, kuri diemžēl IR iespējami.
Zināms, kas saņems Latvijas Muzeju biedrības balvu par mūža ieguldījumu

Latvijas Muzeju biedrības (LMB) balvu par mūža ieguldījumu saņems Latvijas Nacionālā mākslas muzeja (LNMM) direktore Māra Lāce, informēja biedrības valdes locekle Elīna Bērziņa.

Biedrība izziņojusi LMB Gada balvas nominantus, kas vērtēti, ņemot vērā atb...

kitijas Laksas Virtus Segafredo zaudē Itālijas A sērijas finālā

Latvijas basketbolistes Kitijas Laksas pārstāvētā Boloņas "Virtus Segafredo" otrdien zaudēja Itālijas A sērijas fināla otrajā mačā un samierinājās ar otro vietu, kamēr par čempionvienību otro sezonu pēc kārtas kļuva Skio "Famila".

Boloņas komanda viesos...

CVK gaida ziņas par progresu vēlēšanu sistēmas nodrošināšanā

Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) no Valsts kancelejas (VK) kā šī jautājuma koordinētājas gaidīs ziņas par progresu virzībā uz sistēmas nodrošināšanu, kas ļautu Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās balsot jebkurā vēlēšanu iecirknī pēc izvēles, pauda CVK pr...



Komentāri