lv
Mgv4ZpZJOJ44nMdrophCG1PwUi7TuPPiF8HdI2Np
1660658

Jānis Grasbergs: Latvija un Ekvadora ir vienotas atbalstā Ukrainai

Jānis Grasbergs: Latvija un Ekvadora ir vienotas atbalstā Ukrainai

Saeimas priekšsēdētāja biedrs Jānis Grasbergs otrdien, 2.maijā, parlamentā tikās ar jauno Ekvadoras Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Djego Fernando Morehons-Pasminjo (Diego Fernando Morejón-Pazmińo).

Viņi pārrunāja sadarbības stiprināšanas iespējas.

Puses pārsprieda Latvijas un Ekvadoras vienoto atbalstu Ukrainai, ANO Ģenerālajā asamblejā nosodot Krievijas agresiju, un bija vienisprātis par nepieciešamību nodrošināt Krievijas saukšanu pie atbildības par Ukrainā pastrādātajiem noziegumiem.

Pievēršoties jautājumiem par sadarbību klimata jomā, Saeimas priekšsēdētāja biedrs un Ekvadoras vēstnieks pārsprieda zaļos risinājumus transporta jomā, kā arī pārrunāja dialoga veicināšanas iespējas ekonomikā, tostarp pārtikas nodrošinājuma jomā.

Ekvadoras vēstnieks rezidē Vācijas galvaspilsētā Berlīnē.

Čehijas čempions Čukste labā omā iesaistās hokeja valstsvienības treniņos
Latvijas hokeja valstsvienība turpina gatavoties pasaules čempionātam un pēdējai pārbaudes spēlei pirms tā. Treniņā otrdien labākajā omā šķiet bija tikko par Čehijas čempionu kļuvušais aizsargs Kārlis Čukste, kurš izslēgšanas spēlēs tieši izšķirošajās ...
LVM pagaidu padome izteikusi neuzticību 3 valdes locekļiem. Kuri tie ir?

AS "Latvijas valsts meži" (LVM) pagaidu padome ir izteikusi neuzticību trīs valdes locekļiem, atstādinot tos no amata un ievēlot pagaidu valdes locekļus, informē LVM pārstāji.

LVM norāda, ka otrdien LVM padomes sēdē pieņemts lēmums, ka LVM valdes locekļ...

Ārkārtas gadījums! Nelegālie imigranti uzbrukuši Latvijas robežsargam

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas-Baltkrievijas robežas nelegālie imigranti uzbrukuši Latvijas robežsargam. Šis uzskatāms par ārkārtas gadījumu, sacīja Valsts robežsardzes priekšnieks Guntis Pujāts.

Kāda nelegālo imigrantu grupa mēģinājusi šķērsot robež...



Komentāri