lv
7tWrtuhEhU48IGzIhn0GEbngJ5DxOAFUtKfgwmnX
1658204

Nauris Bloks: Apzināta inovatīvā domāšana biznesā – ko no tā iegūstam?

Nauris Bloks: Apzināta inovatīvā domāšana biznesā – ko no tā iegūstam?
Krīžu un izaicinājumu laikā Latvijas uzņēmumi apliecinājuši savu radošo potenciālu, mainot biznesa modeļus, pakalpojumus un produktus, lai turpinātu biznesa darbību un attīstību, tomēr vairumā gadījumu tās bijušas inovācijas, kas ieviestas ārējo faktoru ietekmē. Vai uzņēmumi ir gatavi pārslēgties uz apzinātu inovatīvo domāšanu, plānveidīgi un mērķtiecīgi izvirzot inovācijas kā daļu no uzņēmuma izaugsmes, iegūstot konkurētspējas priekšrocības vēl pirms krīzēm?
Eirovīzijas nedēļā Latvijas Televīzijā – «V.I.P.» ar «Sudden Lights», diskusijas un krāšņas tiešraides no Liverpūles
Eirovīzijas dziesmu konkursa nedēļā Latvijas Televīzijā gaidāms erudīcijas raidījums ar grupas "Sudden Lights" piedalīšanos, diskusijas "Iešūpo Eirovīziju" un krāšņas pusfinālu un fināla tiešraides no Liverpūles Apvienotajā Karalistē.
Zatlers: Jāiemācās dzīvot sarežģītā sabiedrībā
Latvijas sabiedrība ir sarežģīta, taču viena no veiksmīgākajām un jāmācās dzīvot sarežģītā sabiedrībā, intervijā LTV raidījumā "Rīta Panorāma" sacīja bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers.
Četri Stradiņa slimnīcas mediķi grasās tiesāties par rotācijām

Četri Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas (PSKUS) medicīnas darbinieki grasās tiesāties ar slimnīcu par aizrotēšanu uz citām nodaļām pēc tam, kad publiski kritizējuši problēmas Neatliekamās medicīnas centrā (NMC), vēsta "Latvijas Avīze".

Šī...



Komentāri