lv
jv5xDAwydiXgPnXk1UM2pR3vYF9rl1I1uWnkEsf3
1652585

Maija pirmais rīts uzausis skaidrs, vietām Kurzemē - miglains

Maija pirmais rīts uzausis skaidrs, vietām Kurzemē - miglains

Agrā 1.maija rītā Latvijā ir skaidrs laiks, bet vietām Kurzemē - apmācies un miglains, liecina meteoroloģiskā informācija.

Vējš lēni pūš no rietumiem un dienvidiem, gaisa temperatūra paaugstinās.

Minimālā gaisa temperatūra naktī bija -3..+1 grāds, vietām piekrastē līdz +5 grādiem. Zem nulles gaisa temperatūra noslīdēja visos valsts reģionos.

Rīgā gaisa temperatūra saullēktā bija no -3 grādiem starptautiskajā lidostā līdz +6 grādiem Daugavgrīvā. Agrā rītā debesis ir skaidras, pūš dienvidrietumu vējš 2-6 metri sekundē.

Maksimālā gaisa temperatūra svētdienas pēcpusdienā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +8,1 grāda Ainažos līdz +13,5 grādiem Daugavpilī.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 30.aprīlī bija +31..+32 grādi Portugālē un Spānijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz pirmdienu -12 grādi kalnos Skandināvijā.

Pirmajā maija dienā nav gaidāmi nokrišņi
Pirmajā maija dienā būs mainīgs mākoņu daudzums, bez būtiskiem nokrišņiem, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.
VEF Rīga izšķirošajā cīņā pārliecinoši pieveic Liepāju un sasniedz LBL finālu

"VEF Rīga" svētdien nodrošināja vietu "Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijā.

Rīgas komanda savā laukumā pusfināla piektajā mačā ar rezultātu 87:61 (26:17, 21:18, 19:14, 21:12) pārspēja "Liepāju" un sērijā līdz trīs uzvarām svinēja panāku...

Regža turpina bombardēt, Riga turpina uzvarēt

"Riga" svētdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas devītās kārtas mačā izcīnīja uzvaru, turpinot deviņu nezaudēto spēļu sēriju.

"Riga" savā laukumā ar rezultātu 3:0(2:0) pārspēja "Valmieru", sagādājot pretiniekiem trešo neveiksmi šosezon.

Rīgas vienīb...



Komentāri