lv
n80Q8hEuYtcV5BsqhbMTx5qnBj7FARD4D9UFDzMK
1651309

Foto un video: 'Delfi' lasītājs Bērzciemā atklāj sena kuģa vraku

Foto un video: 'Delfi' lasītājs Bērzciemā atklāj sena kuģa vraku
"Jūrai atkāpjoties, atklājies koka kuģa vraks Bērzciemā pretī Zušu sētai," portālam "Delfi" ziņo Ivo Zutis. Arī Nacionālajā kultūras mantojuma pārvaldē (NKMP) apstiprina – jūras atsegtais kuģa vraks Latvijas vēsturniekiem ir jaunatklājums. Tiesa gan, atradumam savs pētnieks vēl jāgaida. Tikmēr tas turpinās "gulēt" jūrā, smiltīs.
VEF Kultūras pilī maija izskaņā notiks Remix instrumentālās mūzikas koncerts

Kultūras pilī 25.maijā notiks grupas "Remix" instrumentālās mūzikas koncerts, informēja VSIA "Latvijas koncerti" pārstāve Ieva Mora.

Koncertā piedalīsies komponists, taustiņinstrumentālists Uldis Marhilēvičs, ģitārists un komponists Aivars Hermanis un L...

Divos mēnešos no Latvijas izveda par 11 miljoniem mazāk cigarešu

Divos mēnešos no Latvijas uz citām valstīm izvesti 266,77 miljoni cigarešu, kas ir par 10,892 miljoniem cigarešu jeb 3,9% mazāk nekā 2022.gada divos mēnešos, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) apkopotie akcīzes preču aprites rādītāji.

Uz citām vals...

Paziņo, kura grupa atklās izklaides vietas Angārs vasaras sezonu

Izklaides vietas "Angārs" vasaras sezonu atklās 3.maijā un pasākumā uzstāsies grupa "Triānas parks", apvienība "Blue Jean Serenade" un "DJ Pm2theam", informēja izklaides vietas pārstāve Alise Bērziņa.

"Triānas parks" ir 2008.gadā dibināta četru mūziķu p...



Komentāri