lv
9sAg2jp1hFhejLvhjI7xIVwEzmX1FpYyGHLE4CDL
1648952

Mūžībā devies leģendārs Latvijas izlases vārtsargs

Mūžībā devies leģendārs Latvijas izlases vārtsargs

74 gadu vecumā aizsaulē devies leģendārais Latvijas vārtsargs Mihails Vasiļonoks, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Vasiļonoks savā vārtsarga karjerā 19 sezonas sargāja Rīgas "Dinamo" vārtus, kā arī piecus gadus bija PSRS izlases sastāvā, 1976.gadā piedaloties Kanādas kausa izcīņā.

Pēc tam Vasiļonoks turpināja darbu kā vārtsargu treneris un bija Latvijas izlases treneru kolektīvā trīs pasaules čempionātos no 2008. līdz 2010.gadam, kā arī Vankūveras olimpiskajās spēlēs. 2015.gadā viņš bija vārtsargu treneris Latvijas U-20 vīriešu valstsvienībā.

Tāpat viņš bija "Liepājas Metalurgs" vienības menedžeris, bet pēc tam "Liepājas" komandā ieņēma prezidenta amatu.

Personu kontos aprīļa sākumā bija gandrīz 2 miljoni privatizācijas sertifikātu

Fizisko un juridisko personu kontos šogad aprīļa sākumā bija 1,868 miljoni privatizācijas sertifikātu, no kuriem 91,9% pieder fiziskām personām, liecina SIA "Publisko aktīvu pārvaldītājs "Possessor"" ("Possessor") publiskotā informācija oficiālajā izde...

Šonedēļ Baltijas biržās lielākais apgrozījums bijis ar LHV Group akcijām

Šonedēļ Baltijas biržās lielākais apgrozījums bija ar Igaunijas finanšu grupas "LHV Group" akcijām, liecina tirdzniecības dati.

Ar "LHV Group" akcijām šonedēļ veikti 2312 darījumi par 2 096 070 eiro. Vērtspapīru kontus mainīja 596 062 akcijas, kuru cen...

Pagājušajā diennaktī pieķerti seši dzērājšoferi

Uz Latvijas autoceļiem pagājušajā diennaktī pieķerti seši transportlīdzekļu vadītāji par braukšanu alkohola reibumā, pavēstīja Valsts policijā.

Tostarp Vidzemes reģionā par braukšanu reibumā pieķerti četri transportlīdzekļu vadītāji, bet Rīgas reģionā u...



Komentāri