lv
TVfrjGxdY4XrPq3pL3BqIahX5v99ZkifuWa2m4ZV
1643144

Drošības politikas eksperte: Ukrainai savu darbību plānošanā nākas rēķināties ar ASV viedokli

Drošības politikas eksperte: Ukrainai savu darbību plānošanā nākas rēķināties ar ASV viedokli
Nopludinātie ASV Pentagona dokumenti atklājuši, ka Vašingtona, iespējams, liegusi Ukrainai veikt masīvu uzbrukumu Maskavai šī gada 24. februārī. Nav zināms, vai visa informācija ir patiesa, taču izskatās, ka sarunas par to ir bijušas un Ukraina nav pavisam brīva rīkoties tā, kā vēlētos – tai ir jāsaskaņo sava rīcība ar Vašingtonu, Latvijas Radio raidierakstā "Drošinātājs" vērtēja Vācijas Māršala fonda Ziemeļu novirziena vadītāja un drošības politikas pētniece Kristīne Bērziņa.
Latvijas vīriešu izlase izlozē uzzinās pretiniekus Pasaules kausa apakšgrupā

Latvijas vīriešu basketbola izlase šodien paredzētajā izlozē uzzinās savas pretiniekus Pasaules kausa finālturnīra apakšgrupā.

Izloze Filipīnu galvaspilsētā Manilā sāksies plkst.14.30 pēc Latvijas laika un tiešraidē būs vērojama televīzijas kanālā TV6 u...

Šodien Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu

Kā liecina informācija Latvijas Motoklubu asociācijas mājaslapā, motociklistu pulcēšanās paredzēta pie tirdzniecības centra "Mols" no plkst.10.00 līdz 13.00.

Plkst.13 sāksies motociklu parāde no tirdzniecības centra "Mols" pa Krasta ielu uz Dienvidu til...

LIZDA: Pedagogu streiks devis rezultātus! Kādus?

Pedagogu streiks ir devis rezultātus, jo valdība bija spiesta atzīt, ka 21.aprīlī pieņemtajos grozījumos Ministru kabineta noteikumos par pedagogu atalgojuma palielināšanu netika iekļautas visas streikojošo pedagogu prasības, šādu nostāju pauda Latvija...



Komentāri