lv
5ZNx3g5QfNRECF4DVQA5IXWbiip38XRN1YCYABQA
1637421

Sorokins: Zviedri spēli iesāka piesardzīgi un baidījās no mums

Sorokins: Zviedri spēli iesāka piesardzīgi un baidījās no mums

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlases pretiniece pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā Zviedrija aizvadīto maču iesāka piesardzīgi, dodot latviešiem vārtu gūšanas iespējas, kas netika izmantotas, pēc neveiksmes pret zviedriem norādīja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Oļegs Sorokins.

Jau ziņots, ka ceturtdien Latvijas U-18 izlase ceturtdaļfinālā ar 1:6 (0:2, 1:2, 0:2) piekāpās zviedriem.

"No mana skatpunkta likās, ka zviedri spēli iesāka piesardzīgi un viņi nedaudz baidījās no mums," pēc mača sarunā ar Latvijas Hokeja federāciju (LHF) teica treneris.

"Mums bija daudz momentu, lai ieķertos spēlē. Vienmēr noveļam vainu uz realizāciju, bet šādā spēlē, kurā saproti, ka pretiniekam būs divreiz vairāk momentu, pašiem ir jārealizē vismaz katra otrā iespēja," turpināja Sorokins.

Neskatoties uz to, ka Latvijas hokejisti pa pretinieku vārtiem izdarīja vien 16 metienus, kamēr Zviedrijas hokejisti 55 reizes raidīja ripu pa Latvijas vārtiem, Sorokins uzskata, ka latviešiem bija vārtu gūšanas iespējas, taču tās netika izmantotas.

"Pirmais perioda bija tāds, kurā mums vajadzēja aizķerties. Arī pārējos varējām, jo bija momenti, kurus vajadzēja realizēt," viņš piebilda.

"Zinot mūsu puišus, man ir liels lepnums, kā viņi nospēlēja. Šī varbūt nebija spēcīgākā izlase, taču viņi nospēlēja pāri savām spējām," izcēla treneris, runājot par visu aizvadīto turnīru.

Latvijas hokejisti apakšgrupas mačos ar 1:7 zaudēja ASV, ar 2:5 atzina Somijas un ar 1:5 Šveices vienaudžu pārākumu, bet mačā par iekļūšanu ceturtdaļfinālā un vietas saglabāšanu elites divīzijā ar 1:0 pārspēja Norvēģiju.

B grupā pēc četriem mačiem 12 punktus sakrāja ASV, deviņi punkti bija Somijai, Šveice tika pie sešiem punktiem, Latvija izcīnīja trīs punktus, bet norvēģi četros mačos netika pie punktiem.

A grupā 12 punkti četrās spēlēs bija Zviedrijai, deviņi punkti - Kanādai, pieci punkti - Slovākijai, Čehija tika pie četriem punktiem, bet Vācija grupu turnīru pabeidza bez iegūtiem punktiem.

Pusfinālā, kas paredzēts 29.aprīlī, ASV spēkosies ar Slovākiju, bet Zviedrija stāsies pretī Kanādai.

Darbā ar Latvijas U-18 izlasi Oļegam Sorokinam arī šogad asistē Juris Ozols un Herberts Vasiļjevs, kā arī vārtsargu treneris Edgars Lūsiņš, video treneris Artūrs Barovskis un fiziskās sagatavotības treneris - Raivis Miezāns.

Centrs Marta: Pēdējā laikā saņemam ļoti daudz zvanu no apdraudētām sievietēm

Resursu centrs "Marta" pēdējā laikā saņem ļoti, ļoti daudz zvanu no sievietēm, kuras ir nobažījušās par savu drošību, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" atzina centra vadītāja Iluta Lāce.

Viņa stāstīja, ka sievietes zvana no dažādām Latvijas vietām...

Pudāns: Ukraina un Rietumi mēģina sabiezināt miglu Krievijas pusei par uzbrukumu

Patlaban Ukraina un Rietumi mēģina sabiezināt miglu Krievijas pusei par gaidāmo uzbrukumu, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" vērtēja Zemessardzes komandieris Kaspars Pudāns.

Viņaprāt, karš patlaban ir nogaidīšanas un prāta ietekmē...

Ķekavā plānots uz pusi samazināt siltumenerģijas tarifu

Ķekavā plānots uz pusi samazināt siltumenerģijas tarifu, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

SIA "Ķekavas nami" Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza  jaunu tarifu projektu.

Samazinot siltumenerģijas ražošanas...



Komentāri