lv
SDlrDan6C5yR9LjmYEch5iR5qe0D7lrdsNnOPg6c
1633125

Bērnu un jauniešu futbols ne tikai medaļām. Saruna ar FS «Metta» vadītāju Ģirtu Mihelsonu

Bērnu un jauniešu futbols ne tikai medaļām. Saruna ar FS «Metta» vadītāju Ģirtu Mihelsonu
Futbola sistēma pēdējos 15 gados ir ievērojami izmainīta, lai strukturāli jau tuvotos skandināvu līmenim, tomēr krietni daudz vēl jāstrādā ar attieksmi pret bērnu un jauniešu sportu un sportistiem. Pirmkārt jau vecākiem. Ne mazāk kritisks ir treneru-pedagogu trūkumus un šo speciālistu pienesuma atzīšana, Latvijas Televīzijas "Sporta studijai" teica ilgus gadus bērnu un jauniešu futbolā iesaistītais futbola skolas "Metta" dibinātājs un vadītājs Ģirts Mihelsons. 
Eksperts informē, kam gaidāmā salna nodarīs lielākos postījumus

Gaidāmās zemās gaisa temperatūras lielākos postījumus nodarīs jau uzziedējušiem augļkokiem un ogu krūmiem, atzīmēja Dārzkopības institūta Agrotehnisko pētījumu un šķirņu izvērtēšanas nodaļas vadītājs Edgars Rubauskis.

Viņš skaidroja, ka salnas visvairā...

Aptaujā noskaidrots, kurš ir populārāks starp Pīlēnu un Levitu

"Apvienotā saraksta" (AS) Valsts prezidenta amata kandidāts Uldis Pīlēns popularitātē apsteidz esošo prezidentu Egilu Levitu, tomēr vēl vairāk aptaujāto priekšroku dotu citam prezidenta amata kandidātam, liecina LTV raidījuma "Kas notiek Latvijā?" pasū...

Saeima noraida opozīciju partiju rosinājumus grozīt Satversmi

Saeima šodien noraidīja opozīciju partiju Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) un ''Latvija pirmajā vietā'' (LPV) rosinājumus grozīt Satversmi.

ZZS piedāvāja palielināt Valsts prezidenta ievēlēšanai nepieciešamo balsu skaitu, nosakot, ka Valsts prezidentu ...



Komentāri