lv
90i5flHABjbe8t8mX7sz6PMOED3fsE65E9YtGhHP
1630985

Vāc parakstus par Vagner atzīšanu par starptautisku teroristu organizāciju

Vāc parakstus par Vagner atzīšanu par starptautisku teroristu organizāciju

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par Krievijas algotņu grupējuma "Vagner" atzīšanu par starptautisku teroristu organizāciju.

Kā iniciatīvas pārstāvis norādīts Jānis Ozols. Iniciatīvā pausts lūgums Saeimai neaprobežoties ar vispārīgu "Vagner" grupas iesaistes Krievijas terorisma režīmā definīciju, bet līdzvērtīgi Lietuvai pieņemt atsevišķu rezolūciju vai paziņojumu par "Vagner" grupas iesaistīšanos Krievijas terorisma režīmā, atzīstot šo privāto militāro kompāniju par starptautisku teroristu organizāciju.

Izrietoši tiek lūgts Latvijas varas iestādes aicināt Eiropas Savienības (ES) Padomi iekļaut "Vagner" ES teroristu sarakstā.

Ozola ieskatā šādi tiktu pausts skaidrs valsts līmeņa signāls, ka terorismu atbalstošas valstis nevar muļķot Latvijas sabiedrību, savus noziegumus pastrādājot ar privāto algotņu rokām.

Ašeradens: Par sievietes slepkavību Jēkabpilī kādam būtu jāuzņemas atbildība

Saistībā ar sievietes slepkavību Jēkabpilī kādam būtu jāuzņemas atbildība un jāatkāpjas no amata, ceturtdien intervijā Latvijas Radio pauda finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV).

Jautāts, vai kādam būtu jāuzņemas atbildība un jāatkāpjas no amata saistī...

Ministrs: Ir pēdējais brīdis risināt darbaspēka trūkuma problēmu; jākoncentrējas uz «gudru» imigrāciju
Latvijā trūkst darbaspēka, un ir pēdējais brīdis politiskajās debatēs risināt šo problēmu. Šādu viedokli intervijā Latvijas Radio pauda finanšu ministrs Arvils Ašeradens ("Jaunā Vienotība"). Viņaprāt, Latvijai jāatver plašāk durvis darbaspēkam no citām...
Ostapenko Madrides «WTA 1000» otrajā kārtā stāsies pretī čehietei Fruhvirtovai

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" sērijas turnīru uzsāks ar otrās kārtas maču ar čehieti Lindu Fruhvirtovu.

Mačs ceturtajā kortā sāksies plkst.12 pēc Latvijas laika.

Ostapenko WTA rangā ierindojas 22.pozīci...



Komentāri