lv
dMqEryfAv9W8fDbtNMZITF7LPii1UhYdZ1CFxYcT
16267

Trešdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši 13 cilvēki

Trešdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši 13 cilvēki

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 58 ceļu satiksmes negadījumi, un tajos cietuši kopskaitā 13 cilvēki, uzzināja Valsts policijā.

Rīgas reģionā trešdien reģistrēti 23 ceļu satiksmes negadījumi, tostarp astoņos cietuši kopskaitā deviņi cilvēki. Zemgalē reģistrēti desmit ceļu satiksmes negadījumi, vienā cietis cilvēks, Kurzemē uz ceļiem fiksētas deviņas avārijas, vienā cietis cilvēks, bet Latgalē un Vidzemē katrā reģistrēti astoņi ceļu satiksmes negadījumi, turklāt Latgalē divās avārijās bijis pa cietušam cilvēkam.

No visiem 13 diennakts laikā ceļu satiksmes negadījumos cietušajiem trīs ir gājēji, viens - velosipēdists, bet vēl viens - elektriskā skrejriteņa vadītājs. Visi negadījumi ar šiem cietušajiem notikuši Rīgas reģionā.

Trešdien uz Latvijas ceļiem pieķerti arī 12 dzērājšoferis un 16 agresīvi braucēji. Visvairāk autovadītāju alkohola reibumā fiksēts Rīgas reģionā, un turpat arī apturēti visi agresīvie braucēji.

Kopumā 24 stundu laikā par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem noformēti 397 protokoli, tostarp 139 par atļautā ātruma pārsniegšanu, liecina policijas apkopotā statistika.

Policija Liepājā pieķer smagi dzērušu zīdaiņa māti; bērns nonāk audžuģimenē
Aizvadītās nedēļas nogalē Valsts policija (VP) saņēma izsaukumu par kādu liepājnieci, kura atradās alkohola reibumā un nespēja parūpēties par zīdaini. Likumsargi ieradās notikuma vietā un informācijas apstiprinājās – sieviete atradās dzērumā, tāpēc tik...
Par Siguldas novada domes priekšsēdētāju ievēlē bijušo mēra vietnieci Sausiņu
Ceturtdien ar 17 balsīm "par" un divām balsīm "pret" par Siguldas novada domes priekšsēdētāju ievēlēta bijušā mēra, 14. Saeimā ievēlēta deputāta Uģa Mitrevica (NA) vietniece Līga Sausiņa, kura ir partijas "Latvijas Reģionu apvienība" (LRA) biedre....
Mūzika ir viena no manām dzīves mīlestībām. Jubilejas saruna ar komponisti Lolitu Ritmani
"Mūzika ir viena no manām dzīves mīlestībām. Mūzika mani saviļņo, mierina, aizkustina, sadusmo. Tā man seko līdzi visiem priekiem, bēdām, pārdzīvojumiem. Vientulībā vai draugu pulkā mūzika sēž blakus. Kad komponēju mūziku – vai tā būtu koncertmūzika, p...


Komentāri