lv
VmI0DaFhO5SvpnXjjruTsOu3ekqzyHWIgcVmRUVc
1625884

Pirms došanās uz Eirovīziju notiks tikšanās ar grupu Sudden Lights

Pirms došanās uz Eirovīziju notiks tikšanās ar grupu Sudden Lights

Iepirkšanās un izklaides centra "Akropole Rīga" šodien plkst.19.00 notiks tikšanās ar grupu "Sudden Lights", pirms tā dodas uz Eirovīziju, informēja grupas menedžere Linda Āboliņa.

Grupa "Sudden Lights" ar dziesmu "Aijā" 11.februārī tiešraidē kļuva par Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova 2023" uzvarētāju, iegūstot iespēju pārstāvēt Latviju 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Grupa uzstāsies pirmajā pusfinālā 9.maijā, kur piedalīsies arī Norvēģija, Malta, Serbija, Portugāle, Īrija, Horvātija, Šveice, Izraēla, Moldova, Zviedrija, Azerbaidžāna, Čehija, Nīderlande un Somija. Eirovīzijas otrais pusfināls notiks 11.maijā, fināls - 13.maijā.

Grupas "Sudden Lights" sastāvā ir vokālists Andrejs Reinis Zitmanis, ģitārists Kārlis Matīss Zitmanis, sitaminstrumentālists Mārtiņš Matīss Zemītis un basģitārists Kārlis Vārtiņš.

Kariņš nav apmierināts: Tā lieta nav tikai melna un balta

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) nav apmierināts ar Centrālās finanšu un līgumu aģentūras (CFLA) darbību.

"Tā lieta [CFLA atveseļošanās plāna programmu kavēšanās] nav tikai melna un balta. Daži no tiem uzņēmējiem, kas sūdzās, ka naudu nepiešķir...

Skandāls turpinās. Rīgas projektu koris atsakās no dalības koru karos

"Rīgas projektu koris", kuram Dziesmu svētku skates žūrija vēlējās liegt tiesības piedalīties koru karos, nolēmis pats atteikties no šīm tiesībām, paziņojis kora galvenais mākslinieciskais vadītājs, diriģents Kristofers Volšs-Sinka.

Vēstījumā savā "Face...

Smiltēns: Stambulas konvencijas ratificēšanai nav sabiedrības atbalsta

Stambulas konvencijas ratificēšanai nav sabiedrības atbalsta, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" sacīja Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns (AS).

Vērtējot Jēkabpilī notikušo sievietes slepkavību, politiķis piekrīt Valsts prezidenta Egila Levita ...



Komentāri