lv
Lj67TlCgsP3yXjhul7UBhWmLJOqUPM28xu2ubmFf
1625416

Nolemts lauzt līgumu ar armijas pārtikas iepirkumā uzvarējušo uzņēmumu

Nolemts lauzt līgumu ar armijas pārtikas iepirkumā uzvarējušo uzņēmumu

Aizsardzības ministrija pieņēmusi lēmumu izbeigt līgumu uzņēmumu "Zītari LZ", kas uzvarēja skandalozajā iepirkumā par pārtikas piegādi Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem. Tā Latvijas Televīzijas raidījumā "Šodienas jautājums" sacīja aizsardzības ministre Ināra Mūrniece.

Ministre sacīja:

"Mēs esam pieņēmuši lēmumu izbeigt šo līgumu. Aizsardzības ministrija ir sarunās ar konkrēto uzņēmēju par līguma pārtraukšanu."

Patlaban ministrija gaida atbildi no uzņēmuma "Zītari LZ", lai noskaidrotu, vai uzņēmums piekrīt ministrijas izvirzītajiem līguma laušanas nosacījumiem. Uz jautājumu, kā notiks līguma laušana, vai iespējami kādi līgumsodi, ministre atbildēja, ka šobrīd par to notiek pārrunas un tas esot atkarīgs ne tikai no ministrijas, bet arī no uzņēmēja un tā izpratnes par konkrēto situāciju.

Kopumā ministre par līguma laušanu bija lakoniska:

"Uzstādījums ir skaidrs – līgums ir jāizbeidz."

Savukārt par kriminālprocesu Murniece sacīja, ka tiks noskaidroti apstākļi un pieprasīta atbildība no vainīgajiem.

Kariņam šķiet, ka LIZDA un Izglītības un zinātnes ministrija runā divās valodās

Šķiet, ka ilgstoši Latvijas Izglītības un zinātnieku darbinieku arodbiedrība (LIZDA) un Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) runā divās valodās, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" teica Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV)...

Premjers: Veselības aprūpē ieguldām pārāk maz naudas; jāievieš obligātā apdrošināšana
Latvijas veselības aprūpē tiek ieguldīts pārāk maz publiskās naudas, to intervijā LTV raidījumā "Rīta panorāma" pauda Ministru prezidents Krišjānis Kariņš ("Jaunā Vienotība"), paužot pārliecību, ka viens no risinājumiem būtu obligātās veselības apdroši...
Enefit: Latvijai trūkst ilgtermiņa plāna enerģētikai

Latvijai šobrīd nav enerģētikas ilgtermiņa plāna un konkrēti sasniedzamie mērķi, un tas nepalīdz nozarei attīstīties, intervijā aģentūrai LETA teica energokompānijas "Enefit" valdes priekšsēdētājs Krists Mertens.

Viņš skaidroja, ka tie ir jautājumi poli...



Komentāri