lv
EC2ckNGcXkDXECosHdNvkwGPcYtJVvY0lXwcnmPg
161903

Krievija liedz kravas ārzemēs uzņēmušiem kuģiem braukt caur Kerčas šaurumu

Krievija liedz kravas ārzemēs uzņēmušiem kuģiem braukt caur Kerčas šaurumu

Krievija neļaus kuģiem, kas uzņēmuši kravas ārpus Krievijas, braukt caur Kerčas šaurumu Azovas jūrā, sestdien pavēstīja Turcijas Transporta ministrija.

"Caur Kerčas šaurumu uz ziemeļiem aizliegts braukt kuģiem, kas uzņēmuši kravas ārpus Krievijas teritorijas," tviterī pavēstīja ministrijas Jūras lietu ģenerāldirektorāts.

Šādu informāciju sniegusi Krievijas puse, ziņu aģentūrai DPA apliecināja ministrijas pārstāvis sakariem ar presi.

Agrā 8.oktobra rītā uz Krimas tilta, kas izbūvēts pār Kerčas šaurumu un savieno Krieviju ar okupēto Krimu, notika sprādziens. Tā rezultātā sagāzās tilta autosatiksmes daļas posms, kā arī aizdegās vilciens, kas pārvadāja viegli uzliesmojošus materiālus.

Pēc sprādziena Krievijas prezidents Vladimirs Putins licis Federālajam Drošības dienestam (FSB) organizēt un koordinēt Kerčas šauruma tilta aizsardzības pasākumus.

Vakar Latvijā - 101 ceļu satiksmes negadījums; viens no tiem traģisks

Vakar Latvijā reģistrēts 101 ceļu satiksmes negadījums, kurā gājis bojā viens un cietuši deviņi cilvēki, informēja Valsts policija.

Sestdien ap plkst.6.10 Valsts policija saņēma informācija, ka Rīgā, Kārļa Ulmaņa un Vienības gatves krustojumā automašīna...

Latvijas florbolisti septīto reizi izcīna piekto vietu pasaules čempionātā

Latvijas vīriešu florbola izlase svētdien Cīrihē 2022.gada pasaules čempionātu noslēdza piektajā vietā, šo pozīciju ieņemot septīto reizi.

Cīņā par piekto pozīciju latvieši ar rezultātu 8:3 (2:0, 2:2, 4:1) uzvarēja Vāciju.

Pētera Trekšes un Daniela Jāņa...

Rīgā avārijā gājis bojā automašīnas 'Škoda' vadītājs
Vakar Latvijā reģistrēts 101 ceļu satiksmes negadījums, kurā gājis bojā viens un cietuši deviņi cilvēki, informē Valsts policija.


Komentāri