lv
KFJJ96bTo3ga4l46JSGcgpFfKSP31H5QjgnMG0iO
1616268

Gulbis krīt ATP rangā - cik zemu atrodas?

Gulbis krīt ATP rangā - cik zemu atrodas?

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis jaunajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā zaudējis piecas vietas un ierindojas 364.pozīcijā.

Latvijas otrā rakete Roberts Štrombahs tikmēr pakāpies par vienu vietu un šonedēļ ieņem 450.pozīciju, Kārlis Ozoliņš (dalīta 1234.) saglabājis savu pozīciju, bet Mārtiņš Rocēns zaudējis sešas vietas un atrodas dalītā 1873.pozīcijā.

Pirmo pozīciju saglabā serbs Novaks Džokovičs, otro - spānis Karloss Alkarass, no ceturtās uz trešo vietu pakāpies neitrālais tenisists Daņiils Medvedevs, bet uz ceturto pozīciju noslīdējis norvēģis Kaspers Rūds. Piektajā vietā atrodas grieķis Stefans Cicips, kuram sestajā pozīcijā seko neitrālais tenisists Andrejs Rubļovs, septīto vietu ieņem dānis Holgers Rūne. Itālis Janiks Siners joprojām ieņem astoto vietu, devītais ir kanādietis Fēliks Ožē-Aljasims, bet labāko desmitnieku tāpat kā pirms nedēļas noslēdz amerikānis Teilors Frics.

Latvijas pirmais numurs dubultspēļu rangā Miķelis Lībietis zaudējis divas pozīcijas un tagad ieņem 264.vietu, Štrombahs atkāpies par četrām pozīcijām (624.), par trīs vietām zemāk ir Ozoliņš (1215.), bet Rocēns ir par divām pozīcijām augstāk nekā pirms nedēļas un tagad atrodas 1562.vietā.

Levits: Līdz NATO samitam konkrēti jāizdomā, kā Ukraina varēs pievienoties NATO

Līdz NATO samitam Viļņā ir jāsasniedz progress alianses lēmumā par Austrumu flanga stiprināšanu, tā pēc tikšanās ar Igaunijas prezidentu Alaru Karisu žurnālistiem sacīja Latvijas prezidents Egils Levits.

Viņš atzīmēja, ka reģiona un alianses stiprināšan...

Latgales podnieki rīko sava aroda dienu

Šonedēļ notiks ikgadējās Latgales Podnieku dienas, kas ievada māla meistaru aktīva darba sezonu, informē pasākuma organizatori.

Latgales Podnieku dienu ceplis šogad no 25.aprīļa tiks kurināts Rēzeknes novada Ozolaines pagastā keramikas darbnīcā "Cukrasā...

Akcijas laikā policija un fotoradari fiksējuši teju 14 tūkstošus skrējējšoferu

Visu aizvadīto nedēļu norisinājās Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akcija "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa", kuras laikā papildu ikdienas ceļu satiksmes noteikumu ievērošanas kontrolei, Valsts policija visā Latvijas teritorijā pievērsa p...



Komentāri