lv
xeNEI78ht03wXQXqFJtb420q3sWS2caXjGHMyZEU
1615335

Latvijas pasts saņēmis overdraftu 4,3 miljonu eiro apmērā

Latvijas pasts saņēmis overdraftu 4,3 miljonu eiro apmērā

"SEB banka" piešķīrusi VAS "Latvijas pasts" overdraftu 4,3 miljonu eiro apmērā apgrozāmajiem līdzekļiem un pakomātu tīkla attīstīšanai, pavēstīja bank­ā.

"SEB bankā" norāda, ka ar mērķi paātrināt uzņēmuma transformāciju un attīstību, "Latvijas pasts" iniciējis jaunas korporatīvās stratēģijas izstrādi, ietverot arī mūsdienīgu pakomātu tīkla attīstības plānu. Kopējo "Latvijas pasta" tīklu šobrīd veido 146 āra un iekštelpu pakomāti, savukārt 2023.gada otrajā ceturksnī paredzēta vēl 25 āra pakomātu izvietošana, turpinot tīkla paplašināšanu visa 2023.gada laikā.

""Latvijas pasts" turpina attīstīties, tāpēc mums ir un būs nepieciešams gan apgrozāmā kapitāla finansējums, gan ilgāka termiņa finansējums mūsu lielāko investīciju projektu realizēšanai," atzīmē "Latvijas pasta" valdes loceklis Andris Puriņš.

Attīstot dažādus sūtījumu izsniegšanas risinājumus atbilstoši klientu mūsdienu patēriņa paradumiem, "Latvijas pasts" 2022.gada augustā sāka āra pakomātu izvietošanas plāna īstenošanu, paredzot pakomātu tīkla paplašināšanu ar vismaz 120 jauniem pakomātiem.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, pakomātu, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā apmēram 2700 darbinieku.

Pēc aktīvu apmēra "SEB banka" 2022.gada beigās bija otra lielākā banka Latvijā, liecina Latvijas Bankas informācija.

Rūtas un Laura Reiniku lolojums Ričijs Rū saņem Platīna disku (+VIDEO)

Bērnu un vecāku tik ļoti iemīļotā lācēna Ričija Rū muzikālie piedzīvojumi ir guvuši strauju popularitāti un sestdien, izpārdotā koncertizrādē, Vef kultūras pilī, Izdevniecības MicRec vadītājs Guntars Račs projekta radītājiem - Rūtai Reinikai-Preisai un...

Pārbūvēs trīs tiltus pār Gauju un vienu pār Gaujas atteku

Ziemeļvidzemē sākti būvdarbi uz tiltiem pār Gauju Gulbenes novadā, Valkas novadā un Rāmniekos, kā arī tilta pār Gaujas atteku Valkas novadā, informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" pārstāvji.

Pirmdien uz remontdarbu laiku tiks slēgt tilts pār Gauju Gulben...

Piesakies jaunajam muzikālajam talantu šovam X Faktors

Rudenī pie TV3 skatītājiem atgriezīsies pasaulslavenais muzikālais šovs “X Faktors” ar piekto jubilejas sezonu. Dalībai šovā tiek aicināti muzikālie talanti no visas Latvijas, kuri ir gatavi uzdrīkstēties un piepildīt savu sapni. Pirmajiem 50 dalībniek...



Komentāri