lv
4ePDFImzjiL22BFhBVkYkwzMF1W8mdvQVctaq1F7
1614446

Dainis Skrinda: Kā pēdējo gadu laikā mainījusies preču un pakalpojumu nomaksas joma

Dainis Skrinda: Kā pēdējo gadu laikā mainījusies preču un pakalpojumu nomaksas joma
Pēdējo gadu straujā tehnoloģiju attīstība un notikumi pasaulē ir būtiski mainījuši Latvijas iedzīvotāju paradumus, izmantojot preču un pakalpojumu nomaksas iespējas. Tradicionāli šo iespēju izmatoja, pērkot elektroniku vai sadzīves tehniku, bet pēdējā gada laikā ievērojami ir audzis pieprasījums pēc dažādu zaļās enerģijas risinājumu finansēšanas, kā arī citu segmentu precēm un pakalpojumiem.
Mediķi streikos septembrī; maijā – protestēs
Medicīnas darbinieki streiku paredzējuši rīkot septembrī, bet protesta akciju – 11. maijā, pirmdien žurnālistiem preses konferencē pirms pedagogu protesta gājiena sacīja Latvijas Ārstu biedrības vadītāja Ilze Aizsilniece.
Aizsilniece: Veselības aprūpei gadā jāatvēl 2000 eiro uz iedzīvotāju

Lai Latvijā nodrošinātu mūsdienīgus veselības aprūpes pakalpojumus, šim mērķim būtu jāatvēl 2000 eiro uz vienu iedzīvotāju gadā, šorīt intervijā Latvijas Televīzijas "Rīta panorāmai" atzina Latvijas Ārstu biedrības (LĀB) prezidente Ilze Aizsilniece.

"Ta...

Latvija atspēlējas no 1:3 un sagrauj Lielbritāniju fantastiskā spēlē

Gatavošanos pasaules čempionātam hokejā turpina Latvijas izlase, kas šovakar pārbaudes spēlē ar 6:3 viesos pieveica Lielbritāniju. Ar vārtiem izcēlās Rihards Bukarts, Oskars Batņa, Toms Andersons, Ronalds Ķēniņš, Mārtiņš Dzierkals un Miks Indrašis. Dzi...



Komentāri