lv
uFX8SCyh1worFRcpSBG5TrvVUgeD3m91VtMlJfXX
1611323

Siguldas novada pašvaldība izsolē pārdod Jūdažu skolu

Siguldas novada pašvaldība izsolē pārdod Jūdažu skolu

Siguldas novada pašvaldība atklātā elektroniskā izsolē ar augšupejošu soli pārdod tai piederošo nekustamo īpašumu "Jūdažu skola", liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Nekustamais īpašums sastāv no zemes vienības 2905 kvadrātmetru (m2) platībā un divām būvēm - "Māja pie ezera" un "Jūdažu skola".

Izsoles pretendentu reģistrācija notiek līdz 9.maijam plkst.23.59 elektronisko izsoļu vietnē "https://izsoles.ta.gov.lv".

Dalībniekam, piesakoties dalībai izsolē, jāsamaksā nodrošinājums 4400 eiro.

Izsole sāksies elektronisko izsoļu vietnē "https://izsoles.ta.gov.lv" 10.maijā plkst.13 un noslēgsies 19.maijā plkst.13. Īpašuma sākumcena ir 44 000 eiro, izsoles solis - 200 eiro.

Ievērojama daļa latviešu lieto preparātus, lai novērstu gremošanas traucējumus

Vairums jeb 75% Latvijas iedzīvotāju ar gremošanas traucējumu novēršanu saistītus preparātus lieto, izjūtot diskomforta vai smaguma sajūtu pēc maltītes, liecina SIA "Mylan Healthcare" veiktā Latvijas iedzīvotāju aptauja.

Katrs trešais iedzīvotājs jeb 3...

«TTT Rīga» basketbolistes izcīna Latvijas čempioņu laurus
"TTT Rīga" basketbolistes svētdien guva panākumu arī otrajā "Pullman" Latvijas sieviešu basketbola čempionāta finālsērijas mačā un izcīnīja čempioņu kausu. "TTT Rīga" mājās ar 89:63 uzvarēja "Rīgas Stradiņa universitātes" (RSU) basketbolistes, sērijā l...
Francija sašutusi par Ķīnas vēstnieka izteikumiem par valstu suverenitāti

Francijas Ārlietu ministrijas (ĀM) pārstāvji pauž sašutumu pēc iepazīšanās ar Ķīnas vēstnieka Francijā izteikumiem par starptautiskajām tiesībām un valstu suverenitāti.

"Mēs ar sašutumu esam iepazinušies ar Ķīnas vēstnieka Francijā pausto saistībā ar t...



Komentāri