lv
BR4s4caZLmGcqJKaL3kKxzitQni1i80syHXko2Qx
1611095

Latvija šogad bez sava stenda Londonas grāmatu tirgū

Latvija šogad bez sava stenda Londonas grāmatu tirgū
Latvijai šogad Londonas grāmatu tirgū nav sava stenda. Mūsu valsts ar savu stendu līdz šim ir piedalījusies kopš 2014. gada, taču šogad būtiski palielinājušas izstādes dalības izmaksas, kā arī prioritāte ir Vācijas grāmatu tirgi. Latvijai arī cer saņemt viesu valsts statusu Frankfurtē.Tomēr Londonā ir gan latviešu izdevēji, gan literārie aģenti.Londonas izstāžu kompleksam "Olimpija" šogad ir visai viegli paiet garām, jo ieeja grāmatu tirgū izskatās pēc ieejas būvlaukumā, taču tālāk apmeklētājus sagaida ierastā grāmatu tirgus atmosfēra, tiesa, ne tik krāšņa kā citus gadus, kad katrs stends centās pievērst uzmanību ar ko neparastu.
Tiks izstrādāts jauns sauļošanās aizsargbalzams, ieguldījums - 35 000 eiro

Kosmētikas ražotājs SIA "H.A.Brieger" ieguldījis apmēram 35 000 eiro zīmola "Dzintars" saules līnijas sortimenta paplašināšanā ar jaunu produktu - bronzējošu sauļošanās aizsargbalzamu "Jūrmala" SPF 15, kura sastāvā ir burkāna ekstrakts, informēja "H.A....

Vasara sākusies? Ne gluži - nākamnedēļ auksts, vējains un lietains laiks

Aizrit pēdējās siltās dienas, no nākamās nedēļas vidus laika apstākļus Latvijā sāks noteikt ciklonu darbība, mākoņu un nokrišņu būs vairāk, arī gaisa temperatūra būs zemāka, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

No pirm...

Izsolē pārdod Jūdažu skolu
Siguldas novada pašvaldība atklātā elektroniskā izsolē ar augšupejošu soli pārdod tai piederošo nekustamo īpašumu "Jūdažu skola", liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".


Komentāri