lv
G8PPeYTIeH48toWetTyU49OSj8J3CT1z0gtsWP1K
1604795

Par uzdrīkstēšanos. Literatūras gada balvai nominēto debijas grāmatu apskats

Par uzdrīkstēšanos. Literatūras gada balvai nominēto debijas grāmatu apskats
Latvijas Literatūras gada balvas spilgtāko debitantu kategorijā šogad iezīmējas uzdrīkstēšanās. Jaunais autors Toms Deimonds Barvidis uzdrīkstējies piedalīties Jauno rakstnieku konkursā, Ilmārs Zvirgzds no tulkotāja drosmīgi ienācis rakstnieku darba laukā, mākslinieks Māris Bišofs savus pasaules novērojumus uzdrošinājies uzzīmēt arī vārdos, savukārt Marijas Luīzes Meļķes debija literatūrā ir sen gaidīta likumsakarība.
Jaunie profesionālā dienesta karavīri aicina VAD iesauktos nebaidīties

Valsts aizsardzības dienestā (VAD) iesauktajiem nevajag baidīties un vajag pamēģināt pievienoties armijai, šodien Ādažu bāzē žurnālistiem atzina jaunie profesionālā dienesta karavīri.

Kursants Madars Viekalis pirms pievienošanās strādājis būvniecībā un ...

Sinoptiķi nākuši klajā ar jaunāko laika apstākļu prognozi nākamajai nedēļai

Nākamnedēļ kļūs vēsāks un palaikam arī uzlīs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra jaunākās prognozes.

Nākamajā nedēļā laikapstākļus sāks noteikt ciklona darbība, tāpēc debesis kļūs mākoņainākas, palaikam uzlīs un brīžiem vējš bū...

Treneris Steļmahs: Sporta krūšturus audzēknēm par savu naudu šuva mana mamma

Basketbola treneris Andris Steļmahs atklātībā nākušo informāciju par viņa iespējamajiem pārkāpumiem sauc par apmelojumiem un baumām, izriet no medijiem izsūtītās vēstules, kuras autentiskumu Steļmahs apstiprināja.

Portāls "Delfi" pagājušajā nedēļā vēstī...



Komentāri