lv
VI5CFSj7HjrQ5kCBA7hgtPzAjWWVzcUZZ4i1QMSB
1603862

Smiešanās kā glābšanas riņķis – Kaspars Zvīgulis, bohēmiskais analītiķis, aktieris un režisors

Smiešanās kā glābšanas riņķis – Kaspars Zvīgulis, bohēmiskais analītiķis, aktieris un režisors
"Manī nav tikai aktiera fails vien!" – saka viens no Latvijas četrdesmitgadnieku paaudzes talantīgākajiem aktieriem Kaspars Zvīgulis, kas ir arī izrāžu un pasākumu režisors. Kaspars allaž ir aizrāvies ar kādu ideju, ikvienā projektā viņam ir savs pienesums. Raidījumā "Daudz laimes, jubilār!" – gluži materiāls, dzīvs un mīļš. Proti, uz filmēšanu aktieris ierodas kopā ar savu karaliski nosvērto, melno īsspalvaino suni, iepazīstinādams: "Labdien! Šis ir Bendžamins, sprogainais retrīvers, 31. maijā viņam būs 5 gadi, – viņš ir "International Show" izstāžu čempions. Bendžamina mamma ir titulētākais suns pasaulē savā grupā," smaida Kaspars.
Visā Latvijā notiek Lielā talka - jau 16.gadu pēc kārtas

Šodien visā Latvijā jau 16.gadu pēc kārtas notiek Lielā talka, kuras laikā iedzīvotāji sakopj, labiekārto un apzaļumo savu tuvāko apkārtni, informēja Lielās talkas pārstāve Jana Kralliša.

Lielās talkas atklāšanas pasākums notiks plkst.10 Rīgā, Mangaļsal...

Gaidāma pavasarīgi silta un saulaina sestdiena

Sestdien debesis būs lielākoties skaidras, valsts austrumos daļēji mākoņainas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Laiks būs sauss, un pūtīs lēns vējš.

Gaiss iesils līdz +15…+20°, vien piekrastes rajonos, vējam pūšot n...

Sestdien gaiss iesils līdz +20 grādiem
Sestdien, 22. aprīlī, gaidām neliels mākoņu daudzums, taču valsts austrumos to būs vairāk. Kopumā laiks būs sauss, pūtīs lēns vējš, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.


Komentāri