lv
7OIgRY2xZGDmkJOcWqPE6qsJZQzuVaUaglnoexyz
1602078

Jūnija sākumā Siguldā norisināsies Parasporta diena

Jūnija sākumā Siguldā norisināsies Parasporta diena

Siguldas sporta centrā 2.jūnijā norisināsies Parasporta diena.

Tā vēsta Latvijas Paralimpiskā komiteja (LPK).

Šī gada Parasporta dienas ietvaros tās dalībniekiem būs iespēja iepazīties un izmēģināt savus spēkus četros komandu sporta veidos - bočē, sēdvolejbolā, ratiņbasketbolā un golbolā, kā arī individuālajos sporta veidos - mehāniskajā airēšanā uz ergometriem, peldēšanā, galda tenisā, šaušana, ratiņtenisā, tandēma riteņbraukšanā.

Tāpat būs iespēja iepazīt vairākās vieglatlētikas disciplīnās - diska un šķēpa mešanu, skriešanu, tāllēkšanu, vālītes mešanu, skriešanas disciplīnas ar sporta ratiņkrēslu.

Parasporta dienas Siguldā patronese ir vairākkārtēja paralimpisko spēļu medaļniece, pasaules, Eiropas un paralimpisko spēļu čempione, paravieglatlēte Diāna Krūmiņa.

Dalībai pasākumā nav vecuma ierobežojumu un tas ir bez maksas. Reģistrēšanas pasākuma, aizpildot anketu vietnē "forms.gle/B5SL7fAtXdSbvzgTA".

Bergmanis: Spēlēsim ar Lielbritāniju kā pasaules čempionātā - ātri un aktīvi

Latvijas vīriešu hokeja izlase pārbaudes spēlēs Lielbritānijā ar mājiniekiem spēlēs, kā paredzēts spēlēt pasaules čempionātā, - ātru un aktīvu hokeju, piektdien sarunā ar Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses dienestu teica aizsargs Arvils Bergmanis...

Grieķu-romiešu cīkstonis Jurkjans piedzīvo zaudējumu EČ ceturtdaļfinālā

Latvijas grieķu-romiešu stila cīkstonis Aleksandrs Jurkjans piektdien Zagrebā Eiropas čempionātā uzvarēja pirmajā cīņā un iekļuva ceturtdaļfinālā, vēlāk piedzīvojot zaudējumu.

Jurkjans, startējot svara kategorijā līdz 63 kilogramiem, pirmajā jeb kvalifi...

Igaunijas un Latvijas prezidenti apmeklēs Rīgas centrālās stacijas būvlaukumu

Pirmdien, 24.aprīlī, valsts vizītes Latvijā laikā Igaunijas prezidents Alars Kariss kopā ar Latvijas Valsts prezidentu Egilu Levitu apmeklēs "Rail Baltica" starptautiskās stacijas Rīgā būvlaukumu un tiksies ar "Rail Baltica" projekta ieviesējiem, infor...



Komentāri