lv
fGzTxl8a9BghccQh1sUFdfz9nqpNO20We8aLRTs6
160081

Palladium uzstāsies smagā metāla grupa In Flames no Zviedrijas

Palladium uzstāsies smagā metāla grupa In Flames no Zviedrijas

Koncertzālē "Palladium" šodien uzstāsies smagā metāla grupa "In Flames" no Zviedrijas, informēja "Positivus Press".

Koncertā metāla žanra mūzikas piekritējus izklaidēs arī tādas smagā metāla grupas kā "At The Gates", "Imminence" un "Orbit Culture".

Kā uzsver koncerta rīkotāji, apvienība "At The Gates" līdz ar "In Flames" uzskatāmi par pionieriem melodiskā smagā metāla žanrā, kas dēvēts arī par Gēteborgas skaņu, šādu nosaukumu iegūstot no abu grupu izcelsmes pilsētas - Gēteborgā.

Savukārt "Imminence", kuri zināmi ar smagā metāla un vijoļu mūzikas sintēzi, ar jaunāko albumu "Heaven In Hiding" pacēluši jaunā līmenī savu atpazīstamību. Citādāku skanējumu zviedru smagā metāla mūzikas koncertā ieviesīs "Orbit Culture", kas, lai gan ir cēlusies Zviedrijā, nepieder ne Gēteborgas, ne Stokholmas nāves metāla kopienai, bet tā vietā savā mūzikā spēj ievīt smagā metāla noskaņas.

"Positivus Press" akcentēja, ka grupa "In Flames" 2022.gada jūnijā publicēja savu jaunāko muzikālo sniegumu - dziesmu "State of a Slow Decay", lai atzīmētu līguma pārrakstīšanu ar grupas pārstāvošo ierakstu kompāniju "Nuclear Blast Records", paplašinot savu sadarbību globālā līmenī.

Kopš apvienības dibināšanas 1990.gadā, Zviedrijas pilsētā Gēteborgā, metālisti ir devušies vairākās pasaules koncertturnejās un kalpojuši par iedvesmu mūsdienu lielākajām metāla apvienībām, paralēli nemitīgi attīstot un pilnveidojot savu unikālo skanējumu. Ar miljoniem pārdotu ierakstu un pasaules mēroga fanu bāzi, "In Flames" pierādījuši sevi kā neapturamus smagās mūzikas smagsvarus.

"In Flames" diskogrāfijas sarakstā ietilpst trīs minialbumi, divi koncertu ieraksti, kā arī trīspadsmit studijas albumi no kuriem jaunākais "I, The Mask" izdots 2019.gadā.

Kinoteātris Splendid Palace atzīmēs Eiropas kino mēnesi

Kinoteātris "Splendid Palace" no šodienas līdz 10.decembrim atzīmēs Eiropas kino mēnesi, informēja kinoteātrī.

Eiropas kino mēneša laikā četru nedēļu garumā tiks atzīmēta Eiropas kino daudzveidība. Pateicoties sadarbības tīklam "Europa Cinemas", kinoteā...

Bauskas pilī norisināsies Rīgas Vēsturiskās mūzikas un dejas festivāla ieskaņas koncerts

Bauskas pilī šodien plkst.14 norisināsies Rīgas Vēsturiskās mūzikas un dejas festivāla ieskaņas koncerts "Eiropas galmu muzikālās pērles", informēja Rīgas Senās mūzikas centra pārstāve Laura Šarova.

Viņa pavēstīja, ka koncertā piedalīsies Jāzepa Vītola ...

Brīvdabas muzejā svinēs Mārtiņdienu

Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā šodien no plkst.11 līdz 15 svinēs Mārtiņdienu - ar Mārtiņu masku gājienu, Mārtiņdienas gaiļu izstādi, masku, puzuru, sveču darināšanas darbnīcām, kalēja amata demonstrējumiem, rotaļām, dančiem, informēja muzeja ...



Komentāri