lv
bGU4hFbZVpfzG01hPDNC1iZ3u7HtGh2yxu5PmsCN
160073

Rīgas Kultūras centrā "Iļģuciems" notiks labdarības bērnu filmu programma ukraiņu ģimenēm

Rīgas Kultūras centrā "Iļģuciems" notiks labdarības bērnu filmu programma ukraiņu ģimenēm

Rīgas Kultūras centra "Iļģuciems" Lielajā zālē šodien un 20.novembrī plkst.11 notiks labdarības bērnu filmu programma ukraiņu ģimenēm, aģentūru LETA informēja centra pārstāve Dace Gaile.

Viņa norāda, ka Kinematogrāfistu savienības projekts "Kino visiem un visur Latvijā" sadarbībā ar Rīgas domes Kultūras pārvaldi, filmu un animācijas studijām "F.O.R.M.A.", "Animācijas Brigāde", "Atom Art" un Rīgas Kultūras centru "Iļģuciems" organizē bezmaksas filmu un animācijas filmu seansus, ar titriem ukraiņu valodā.

Šodien plkst.11 demonstrēs pilnmetrāžas animācijas filmu "Jēkabs, Mimmi un runājošie suņi". Filma ir vasaras piedzīvojumu stāsts Rīgas priekšpilsētā "Maskačkā". Jēkabam, zēnam no Rīgas centra, vasara būs jāpavada pie radiem pilsētas nomalē. Māsīca Mimmi ir diezgan neciešama, un onkulim, bijušajam jūrniekam Ērglim, vienkārši nav laika. Animācijas filma visai ģimenei latviešu valodā, ar titriem ukraiņu valodā.

Savukārt 20.novembrī plkst.11 būs skatāma studijas "Animācijas Brigāde" leļļu animācijas filmu programma: "Jāņtārpiņš", "Cūkas laime", "Jaunā suga", "Zīļuks" un "Korida". Tās būs animācijas filmas visai ģimenei. Kopējais seansa garums 55 minūtes.

Ieeja filmu seansos ir bez maksas.

Prokrievijas naratīvs daudzu prominentu eiropiešu prātos nepazūd - EP deputāts

Neskatoties uz karu Ukrainā, Krievijas naratīvs Eiropas elitēs nav pilnībā pazudis, šādu viedokli šonedēļ tikšanās laikā ar Baltijas valstu žurnālistiem pauda Eiropas Parlamenta (EP) deputāts no Francijas Rafaēls Gluksmans (S&D), kurš vada EP īpašo kom...

Porziņģis atgriežas ar iespaidīgu 31+10 uzvarā pār Rietumu līderi Jazz (+VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien savā sezonas otrā rezultatīvākajā spēlē guva 31 punktu un iekrāja "double-double", Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnot uzvaru.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 121:112 (28:30, 33:25, 31:29, 29:28)...

Neizslēdz jauna, sabiedrību nopietni apdraudoša Covid-19 paveida izplatību

Veselības ministrija (VM) neizslēdz jauna Covid-19 vīrusa paveida izplatību, kas var radīt nopietnu sabiedrības apdraudējumu gaidāmajā rudens/ziemas sezonā, paredz ministrijas izstrādātais un valdībā iesniegtais informatīvais ziņojums par epidemioloģis...



Komentāri