lv
1iMqAJqrFNKfprNevkCJzhllFFIfvA9eo77awf2R
1599606

Intervija ar izglītības un zinātnes ministri Andu Čakšu

Intervija ar izglītības un zinātnes ministri Andu Čakšu
Valdības dienaskārtībā šīs nedēļas svarīgākais jautājums ir Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) izvirzītās prasības par pedagogu algu celšanu un darba slodžu līdzsvarošanu, par ko tika panākta vienošanās pērn rudenī, kad tā brīža valdībai pēdējā brīdī pirms vēlēšanām izdevās novērst streiku. Šoreiz LIZDA paziņojusi, ka trīs dienu streiks, sākot no pirmdienas, 24. aprīļa, ir neizbēgams. Vai streiku varēja novērst un vai šonedēļ pieņemtie lēmumi atrisinās domstarpības starp valdību un skolotājiem? Par šiem un citiem aktuālajiem jautājumiem izglītības un zinātnes jomā "DelfiTV" raidījumā "Kāpēc" žurnāliste Olga Dragiļeva iztaujāja izglītības un zinātnes ministri Andu Čakšu (JV).
Dokumenti, fotogrāfijas un atmiņu stāsti – digitālajā kolekcijā «Industriālais mantojums» apkopo ziņas par Latvijas uzņēmumiem
Atzīmējot digitālās kolekcijas "Industriālais mantojums" pirmo gadadienu, klajā laists raidierakstu cikls "Rūpniecības mantojums", kas klausītājus iepazīstinās ar atmiņu stāstiem par dažādiem Latvijas uzņēmumiem. Bijušo ražotņu darbinieki ir aicināti d...
Daugavpilī streika laikā pilnībā darbu pārtrauks 19 izglītības iestādes

Gatavību iesaistīties streikā ir apstiprinājuši 1406 Daugavpils pašvaldības dibināto izglītības iestāžu darbinieki 27 izglītības iestādēs,informē pašvaldība.

Uz trim dienām savu darbu pilnībā pārtrauks 19 izglītības iestādes - Draudzīgā aicinājuma vidu...

Latvijā piektdienas rītā nogādāts desmitais jaunais elektrovilciens

Latvijā nogādāts desmitais jaunais elektrovilciens, pavēstīja AS "Pasažieru vilciens" Komunikācijas un mārketinga daļas vadītāja Sigita Zviedre.

Viņa informē, ka piektdienas rītā ar divām apsargātām kravas automašīnām no "Škoda Group" uzņēmuma "Škoda Va...



Komentāri