lv
Tr1wDRCCiJtkszj5ikZHqSi2ilfAP33TKC2PWF1n
159460

Soda vīrieti par Ukrainas karoga izraušanu no stiprinājuma un nomešanu zemē

Soda vīrieti par Ukrainas karoga izraušanu no stiprinājuma un nomešanu zemē

Valsts policija piemērojusi 250 eiro administratīvo sodu vīrietim, kurš augustā pie Jēkabpils novada Attīstības pārvaldes ēkas no stiprinājuma izrāva Ukrainas karogu un nometa to zemē, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē.

Sods piemērots pēc likuma normas par sabiedriskās kārtības traucēšanu, pārkāpjot vispārpieņemtās uzvedības normas un traucējot iestādes darbu.

Pārkāpums notika 7.novembrī. Pēc tam pašvaldības darbinieki karogu novietoja atpakaļ, bet tajā pašā dienā vēlāk divi citi vīrieši karogu nozaga. Šajā lietā izmeklēšana noslēgusies un septembra beigās lieta nodota prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai.

AT novembra beigās vērtēs strīdu starp Eko ostu un Skonto būves par divu miljonu eiro piedziņu

Strīdu starp bīstamo atkritumu apsaimniekotāju SIA "Eko osta" un būvuzņēmumu "Skonto būve" par 1,89 miljonu eiro un līgumsoda 189 000 eiro apmērā piedziņu Augstākā tiesa (AT) rakstveida procesā skatīs novembra beigās, liecina informācija tiesu kalendār...

Šonedēļ Baltijas biržās lielākais apgrozījums bijis ar Šiauliu bankas akcijām

Šonedēļ Baltijas biržās lielākais apgrozījums bija ar Lietuvas bankas "Šiauliu bankas" akcijām, liecina tirdzniecības dati.

Ar "Šiauliu bankas" akcijām šonedēļ veikti 2178 darījumi par 1 480 395 eiro. Vērtspapīru kontus mainīja 2 504 775 akcija, kuru ce...

Svētdiena būs lielākoties saulaina, dažviet Kurzemē saglabāsies migla

Svētdien Latvijas lielākajā daļā spīdēs saule, gaidāmi arī mākoņi, bet tie nenesīs nokrišņus, prognozē sinoptiķi.

No rīta un vakarā daudzviet valsts rietumu un centrālajā daļā būs migla, dienā tā saglabāsies tikai vietām Kurzemē.

Kurzemē galvenokārt gai...



Komentāri