lv
J9FGfxPe9F4layQCVzl539K7v4phJ3z3RQSFr9ZL
1593470

Kravas auto signalizē un mēģina «ierādīt vietu» – velosportisti uz šosejām nejūtas droši

Kravas auto signalizē un mēģina «ierādīt vietu» – velosportisti uz šosejām nejūtas droši
Iestājoties siltākam laikam, atsākas arī velosporta profesionāļu šosejas treniņi. Vairāki riteņbraucēji saskārušies ar negantu šoferu attieksmi, tāpēc ir bažas, ka autovadītāji apzināti mēģina viņus notriekt, vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums "4. studija". Ultramaratonists Arvis Sprude atgādināja, ka profesionālie riteņbraucēji uz šosejas veic savu darbu.
Porziņģa Wizards no prezidenta un ģenerālmenedžera amata atbrīvo Šepardu

Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Vašingtonas "Wizards" no prezidenta amata un ģenerālmenedžera posteņa trešdien atbrīvoja Tomiju Šepardu, teikts vienības paziņojumā.

"Tomijs Šepards atbr...

Ķekavas novada dome Satversmes tiesā zaudē lietā par azartspēļu ierobežošanu

Ķekavas novada pašvaldības azartspēļu aizlieguma apturēšana atbilst normatīvajam regulējumam, šodien, pasludinot spriedumu, informēja Satversmes tiesa (ST).

Līdz ar to Ķekavas novada dome zaudējusi tiesvedībā, kurā bija mēģināts apstrīdēt bijušā vides a...

Plāno 9.maijā ieviest atsevišķus ierobežojumus un aizliegt pirotehniku

Saeima šodien nodeva izskatīšanai komisijās "Apvienotā saraksta" iesniegto likumprojektu "Par Ukrainā cietušo un bojā gājušo piemiņas dienas noteikšanu", kas paredz 2023.gada 9.maiju noteikt par Ukrainā cietušo un bojā gājušo piemiņas dienu, kurā jāizk...



Komentāri