lv
eFSCujHxELh2A70kjNBBe5jcS8YkB4fbaigJ4bME
1584601

Laksai septiņi punkti Virtus uzvarā Itālijas A sērijas pusfināla spēlē

Laksai septiņi punkti Virtus uzvarā Itālijas A sērijas pusfināla spēlē

Latvijas basketboliste Kitija Laksa otrdien sakrāja septiņus punktus Boloņas "Virtus panākumā savā laukumā Itālijas A sērijas pusfināla pirmajā spēlē.

Boloņas "Virtus Segafredo" mājās ar 64:49 (18:13, 19:15, 12:8, 15:13) pārspēja Sesto Sandžovanni "Allianz Geas", sērijā panākot 1-0.

Laksa 26 minūtēs un vienā sekundē laukumā grozā raidīja divus no sešiem divpunktu metieniem un vienu no sešiem tālmetieniem, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, divreiz rezultatīvi piespēlēja, vienreiz pārķēra bumbu, trīsreiz kļūdījās, kā arī tika pie +/- rādītāja +13.

Rezultatīvākā uzvarētājām ar 18 punktiem un sešām pārķertām bumbām bija Ivana Dojkiča, bet viešņu rindās 15 punktus un desmit atlēkušās bumbas sakrāja Tinara Mūra.

Pagājušajā sezonā par čempionēm kļuva Skio "Famila" basketbolistes, kuras finālsērijā līdz trim uzvarām ar 3-1 pārspēja Boloņas "Virtus Segafredo".

Sestdien pārbaudīs Lietuvas elektrotīkla darbību - ko tas nozīmē Latvijai?

Sestdien, 22.aprīlī, Lietuvas pārvades sistēmas operators "Litgrid" plāno veikt Lietuvas elektrotīkla izolētās darbības pārbaudi, kuras laikā Lietuvas elektroapgādes sistēma uz desmit stundām tiks atslēgta no BRELL sinhronas zonas, atslēdzot elektrolīn...

Laikmetīgās mākslas izstāde «Māksla uz riteņiem» apceļos Latviju

Mākslas centra "Noass" un Norvēģijas mākslas studijas "Fargefabrikken" ceļojošais laikmetīgās mākslas projekts "Māksla uz riteņiem" uzsāk Latvijas tūri, kur gada laikā plānots apceļot 50 vietas Latvijā.

"Māksla uz riteņiem" ir laikmetīgās mākslas projek...

Vēl viens latvietis NHL - Balinskis noslēdz līgumu ar Panthers

Latvijas aizsargs Uvis Jānis Balinskis noslēdzis līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Floridas "Panthers", otrdien ziņo klubs.

"Panthers" ģenerālmenedžeris Bils Zito otrdien paziņoja, ka līgums ar aizsargu ir noslēgts uz vienu gadu.

"Balinskis ...



Komentāri