lv
5bAtKN9Q97UH9bcsms3iZr4w9VtqX7izbUic8DFK
1569582

Ezerzeme/DU volejbolisti LČ finālā nonāk uzvaras attālumā no čempiontitula

Ezerzeme/DU volejbolisti LČ finālā nonāk uzvaras attālumā no čempiontitula

"Ezerzeme"/DU sestdien Daugavpilī svinēja uzvaru "Optibet" Latvijas čempionāta (LČ) vīriešiem finālsērijas trešajā mačā un nonāca viena panākuma attālumā no čempiontitula.

"Ezerzeme"/DU savā laukumā ar rezultātu 3-2 (25:23, 22:25, 19:25, 27:25, 17:15) pārspēja RTU/"Robežsardze/Jūrmala" komandu un finālsērijā līdz trīs uzvarām izvirzījās vadībā ar 2-1.

Daugavpils vienībā Andris Širjakovs sakrāja 19 punktus, Armands Rokjāns pievienoja 18 punktus, bet Ēriks Voroņko tika pie 17 punktiem.

Viesus no zaudējuma neglāba Matīss Gabduļins, kurš izcēlās ar 24 punktiem, kamēr 15 punktus guva Patriks Pinka, Oļegs Klopovs un Roberts Kļaviņš.

Sērijas ceturtais mačs svētdien notiks Jūrmalā, bet piektais, ja nepieciešams, - 19.aprīlī "Ezerzeme"/DU mājvietā.

Pirmajā spēlē savā laukumā daugavpilieši uzvarēja ar 3-2, bet otrajā RTU/"Robežsardze/Jūrmala" mājās revanšējās ar 3-1.

Daugavpilieši pusfināla sērijā līdz diviem panākumiem ar 2-0 pārspēja "Vecumnieku" komandu, bet RTU/Robežsardze"/"Jūrmala" volejbolisti sērijā ar 2-0 pieveica Jēkabpils "Lūšus".

Jūrmalas komanda šosezon jau divas trofejas ir izcīnījusi, iegūstot savā īpašumā Latvijas Superkausu un Latvijas kausu, kā arī izcīnot otro vietu Baltijas līgā. Daugavpilieši Baltijas līgā ieņēma trešo vietu, kas ir Daugavpils kluba visu laiku labākais sasniegums šajās sacensībās.

Šosezon nedaudz labāk abu Latvijas komandu duelī līdz šim ir veicies jūrmalniekiem, kuri pirmajās divās Baltijas līgas cīņās uzvarēja piecos setos, trešajā pārāki trijos setos bija daugavpilieši, bet pēdējā pamatturnīra spēlē ar 3-1 virsroku ņēma "RTU Robežsardze/Jūrmala". Jūrmalnieki ar 3-1 bija pārāki arī Baltijas līgas pusfinālā un ar 3-0 - Latvijas kausa izcīņas pusfinālā.

Pagājušajā sezonā par čempioniem kļuva Jēkabpils "Lūšu" volejbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 uzvarēja "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" vienību.

Muzeju naktī varēs apmeklēt Rīgas pili

Muzeju naktī, kas notiks maija vidū, apmeklētājiem durvis vērs Valsts prezidenta rezidence - Rīgas pils, informēja Valsts prezidenta kancelejas Mediju centra komunikācijas speciāliste Elīna Kresa.

Muzeju naktī no plkst.15 līdz pusnaktij varēs izstaigāt ...

Liepāja nodrošina vietu Latvijas Basketbola līgas pusfinālā

"Liepāja" sestdien Rīgā uzvarēja "Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) ceturtdaļfināla ceturtajā mačā un sasniedza pusfinālu, kurā stāsies pretī čempionei "VEF Rīga".

Liepājnieki izbraukumā ar rezultātu 71:54 (24:17, 20:12, 14:17, 13:8) pārspēja "Lat...

Merzļikina Blue Jackets atbrīvo galveno treneri Larsenu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Kolumbusas "Blue Jackets", kuru pārstāv arī Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins, no galvenā trenera amata atbrīvojusi Bredu Larsenu, sestdien pavēstīja komanda.

Tāpat "Blue Jackets" paziņojumā teikts, ka klubs nepa...



Komentāri