lv
zL4jIqHXUbDPIBLQ0PdFZ2D3p4VlpNHHoaZW74zj
1568151

Kalvītis: Igaunijas «Eesti Gaas» bija aktīvākais «Gaso» pircējs

Kalvītis: Igaunijas «Eesti Gaas» bija aktīvākais «Gaso» pircējs
"Latvijas gāze" ir parakstījusi galīgu vienošanos par tai pilnībā piederošā meitasuzņēmuma – dabasgāzes sadales operatora "Gaso" - pārdošanu Igaunijas uzņēmumam "Eesti Gaas". "Latvijas gāzes" valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis LTV atzina, ka darījums bijis ļoti sarežģīts, bet Igaunijas uzņēmums izvēlēts aktīvās intereses dēļ.
TIEŠRAIDE: «Lielvārde/FatPipe» - FBK «Valmiera». Vīriešu florbola čempionāta finālspēle
"Lielvārde/FatPipe" un FBK "Valmiera" florbolisti sestdien "Arēnā Rīga" tiekas Latvijas čempionāta finālspēlē, kuras noslēgumā uzvarētāji cels virs galvas čempionu kausu. Maču tiešraidē var redzēt LTV7 un replay.lv.
Saeimā vērtēs CVK gatavību nodrošināt EP vēlēšanu procesu

Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas sēdē 19.aprīlī plkst.10 deputāti iepazīsies ar Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) informāciju par gatavību nodrošināt nākamgad gaidāmo Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanu procesu.

Iepriekš publiskās diskusi...

Lietā par nelegālo imigrantu pārvietošanu Latvijā pratina ar NA saistīto Bumbuli

Rīgas pilsētas tiesa Latgales priekšpilsētā marta beigās Irākas pilsoni Karzanu Džamalu Davūdu Davūdu atzina par vainīgu apsūdzībās par personu nelikumīgu pārvietošanu pāri valsts robežai, un lietā nācās liecināt arī ar Nacionālo apvienību (NA) saistīt...



Komentāri