lv
HGQc9mlTzOgb8GQjsM0ZJkF08P7tNDSlGBetoWK0
1563391

Semeņistaja W-60 sērijas turnīrā Šveicē zaudē ceturtdaļfinālā

Semeņistaja W-60 sērijas turnīrā Šveicē zaudē ceturtdaļfinālā

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja piektdien Šveicē piedzīvoja neveiksmi Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) W-60 sērijas turnīra ceturtdaļfinālā.

Latvijas tenisiste, kura WTA rangā ieņem 224.vietu, ceturtdaļfinālā ar 6-7 (4:7), 3-6 piekāpās šveicietei Selīnai Nefai (WTA 265.).

Par ceturtdaļfināla sasniegšanu Semiņistaja WTA rangā ir nopelnījusi 18 punktus.

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Latvijas tenisiste ar 7-5, 6-4 pieveica francūzieti Alisi Tubello (WTA 344.), bet astotdaļfinālā ar 6-4, 5-7, 6-4 pieveica Uzbekistānas tenisisti Niginu Abduraimovu (WTA 186.), kura sacensībās bija izsēta ar astoto numuru.

Semeņistaja šajā turnīrā startēja arī dubulspēlēs, kur pārī ar Rumānijas tenisisti Oanu Gavrili pirmajā kārtā ar 3-6, 3-6 zaudēja slovēnietei Nikai Radišičai un rumānietei Ilonai Georgianai Goroaijei.

Zaudējot pirmajā kārtā, Semeņistaja ieguva vienu dubultspēļu ranga punktu.

Lietuvieši kļuvuši par Latvijas uzņēmuma Baltic Dairy Board vienīgo īpašnieku

Lietuvas piena pārstrādes uzņēmums "Vilkyškiu pienine" kļuvis par Latvijas piena pārstrādes uzņēmuma SIA "Baltic Dairy Board" vienīgo īpašnieku, iegādājoties 30% uzņēmuma kapitāldaļu, liecina "Vilkyškiu pienine" paziņojums "Nasdaq" Viļņas biržai.

Darīj...

Trīs dienu streikā piedalīsies 19 895 pedagogi

Aprīļa izskaņā gaidāmajās pedagogu protesta akcijās dalību ir apstiprinājuši 27 375 izglītības darbinieki, tostarp trīs dienu streikā plāno piedalīties 19 895 izglītības darbinieki, informēja Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LI...

Kariņš: Sabiedrības interesēs ir sekmīga sabiedrisko mediju apvienošana

Neatkarīgi un spēcīgi sabiedriskie mediji ir viens no demokrātiskas valsts stūrakmeņiem, tādēļ Latvijas sabiedrības interesēs ir sekmīga sabiedrisko mediju apvienošana, šodien tiekoties ar Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) p...



Komentāri