lv
hIKYRcMUxIk5YOU020qbwiGJKvYMxDi8ySCRIPO9
1556631

Kā latviešiem pagāja NHL un NBA sezonas

Kā latviešiem pagāja NHL un NBA sezonas
Divās pasaules vadošajās profesionālajās sporta līgās NHL un NBA mazāk nekā pēc nedēļas sāksies izslēgšanas spēles. Kaut šosezon abās līgās spēlējis patīkami liels skaits Latvijas sporta zvaigžņu, tikai viens no pašmāju sportistiem šogad teorētiski varētu cīnīties par sava sporta veida prestižāko trofeju. Kā latviešiem veicies aiz okeāna, kādas ir viņu nākamo sezonu karjeras iespējas un ko viņu panākumi dod Latvijas sportam kopumā? Par to Uldis Strautmanis raidījumā "Aizmugure" runā ar "Delfi" Sporta nodaļas žurnālistiem Almantu Poikānu un Jāni Bendziku.
Skandalozā armijas pārtikas iepirkuma revīzijas rezultāti tiks publiskoti maijā

Maijā paredzēts publiskot Valsts kontroles (VK) veikto revīziju par 220 miljonus eiro vērto armijas pārtikas iepirkumu, ceturtdien Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" sacīja Valsts kontrolieris Rolands Irklis.

"Runājot par Aizsardzības ministrijas i...

airBaltic lidmašīnas sadursme ar putnu nav radījusi bojājumus

"airBaltic" lidmašīnas sadursme ar putnu nav radījusi bojājumus lidmašīnai, un to var turpināt ekspluatēt, pavēstīja "airBaltic" pārstāvji.

"airBaltic" precizē, ka incidents, lidmašīnai saduroties ar putnu, fiksēts reisam "BT302" no Helsinkiem atgriežo...

Sorokins U-18 hokeja izlasē iekļauj 12 HS «Rīga» spēlētājus
Latvijas U-18 izlases galvenais treneris Oļegs Sorokins ceturtdien nosauca valstsvienības sastāvu pasaules čempionātam elites divīzijā, kas no 20. līdz 30. aprīlim norisināsies Šveices pilsētās Bāzele un Porantruī, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF...


Komentāri