lv
XuCg588cB5w9qGLN60subWOe1QCGl8VyzP2qx2RT
155188

Koncertzālē "Palladium" uzstāsies smagā metāla grupa "In Flames" no Zviedrijas

Koncertzālē "Palladium" uzstāsies smagā metāla grupa "In Flames" no Zviedrijas
Rīga, 13.nov., LETA. Koncertzālē "Palladium" šodien uzstāsies smagā metāla grupa "In Flames" no Zviedrijas, aģentūru LETA informēja "Positivus Press".

Rīga, 13.nov., LETA. Koncertzālē "Palladium" šodien uzstāsies smagā metāla grupa "In Flames" no Zviedrijas, aģentūru LETA informēja "Positivus Press".

Koncertā metāla žanra mūzikas piekritējus izklaidēs arī tādas smagā metāla grupas kā "At The Gates", "Imminence" un "Orbit Culture".

Kā uzsver koncerta rīkotāji, apvienība "At The Gates" līdz ar "In Flames" uzskatāmi par pionieriem melodiskā smagā metāla žanrā, kas dēvēts arī par Gēteborgas skaņu, šādu nosaukumu iegūstot no abu grupu izcelsmes pilsētas - Gēteborgā.

Savukārt "Imminence", kuri zināmi ar smagā metāla un vijoļu mūzikas sintēzi, ar jaunāko albumu "Heaven In Hiding" pacēluši jaunā līmenī savu atpazīstamību. Citādāku skanējumu zviedru smagā metāla mūzikas koncertā ieviesīs "Orbit Culture", kas, lai gan ir cēlusies Zviedrijā, nepieder ne Gēteborgas, ne Stokholmas nāves metāla kopienai, bet tā vietā savā mūzikā spēj ievīt smagā metāla noskaņas.

"Positivus Press" akcentēja, ka grupa "In Flames" 2022.gada jūnijā publicēja savu jaunāko muzikālo sniegumu - dziesmu "State of a Slow Decay", lai atzīmētu līguma pārrakstīšanu ar grupas pārstāvošo ierakstu kompāniju "Nuclear Blast Records", paplašinot savu sadarbību globālā līmenī.

Kopš apvienības dibināšanas 1990.gadā, Zviedrijas pilsētā Gēteborgā, metālisti ir devušies vairākās pasaules koncertturnejās un kalpojuši par iedvesmu mūsdienu lielākajām metāla apvienībām, paralēli nemitīgi attīstot un pilnveidojot savu unikālo skanējumu. Ar miljoniem pārdotu ierakstu un pasaules mēroga fanu bāzi, "In Flames" pierādījuši sevi kā neapturamus smagās mūzikas smagsvarus.

"In Flames" diskogrāfijas sarakstā ietilpst trīs minialbumi, divi koncertu ieraksti, kā arī trīspadsmit studijas albumi no kuriem jaunākais "I, The Mask" izdots 2019.gadā.

Mūžībā devies RSU asociētais profesors Ķīsis
Rīga, 12.nov., LETA. Šodien 65 gadu vecumā mūžībā devies Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Medicīnas fakultātes Dermatoloģijas un veneroloģijas katedras asociētais profesors Jānis Ķīsis, vēsta RSU.

Rīga, 12.nov., LETA. Šodien 65 gadu vecumā mū...

'Šādi notiek pirmo reizi!' – Zatlers izbrīnīts par Levita pieeju valdības veidošanai
"Man nav skaidrs, kāpēc Saeimas pirmajā sēdē savā uzrunā prezidents nenosauca Ministru prezidenta kandidātu," raidījuma "Kāpēc" diskusijā "Vai Kariņa valdība būs?" norādīja bijušais Valsts prezidents (2007-2011) Valdis Zatlers....
Dižais Amerikas smējējs: satīriķim, fantastam un kaislīgam smēķētājam Kurtam Vonnegūtam – 100
Grūti spriest, cik populārs šodien jaunu cilvēku vidū ir amerikāņu rakstnieks Kurts Vonnegūts, taču pagājušā gadsimta 60. un 70. gados Amerikā viņš bija kļuvis par īstenu kulta autoru. Tas bija hipiju un kontrkultūras "ziedu laiks", un Vonnegūta postmo...


Komentāri