lv
TL8FxWRwJ0mQJMMDat6SeMfohDUVxGmfrJCL1ntD
1550608

ASV dzīvojošai Latvijas pilsonei VSAA liedz vecuma pensiju; lieta nonāk Satversmes tiesā

ASV dzīvojošai Latvijas pilsonei VSAA liedz vecuma pensiju; lieta nonāk Satversmes tiesā
Senāta Administratīvo lietu departaments aprīļa sākumā apturējis tiesvedību Amerikas Savienotajās valstīs (ASV) dzīvojošas Latvijas pilsones strīdā ar Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūru (VSAA) par atteikumu piešķirt valsts vecuma pensiju. VSAA sievietei bija atteikusi pensijas piešķiršanu, jo viņa nedzīvo Latvijā, "Delfi" uzzināja Senātā.
Fiziskas sajūtas pārnese uz arhitektūras formām – mākslinieces Darjas Meļņikovas tvērums
Māksliniece Darja Meļņikova nominēta Purvīša balvai par izstādi "The Anticipation" ("Gaidas"), kurā jaušama fiziskas sajūtas pārnese uz telpu, uz arhitektūras formām. Pirms diviem gadiem šī ekspozīcija bija skatāma galerijā "427", bet tagad to var pier...
Latvijas Pasts klientiem piedāvās VISA maksājumu kartes norēķiniem
Latvijas Pasta nodrošinātās Pasta norēķinu sistēmas (PNS) klientiem no 2023. gada aprīļa ir pieejamas VISA maksājumu debetkartes, kā arī sāk darboties mobilā lietotne "Latvijas Pasts Pay", paziņojumā medijiem informēja Latvijas Pasts.
ZZS par pagaidām zināmajiem Valsts prezidenta kandidātiem viedokli neizteiks

Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) gaidīs, kādus kandidātus Valsts prezidenta amatam virzīs citas partijas, pirms lems, vai virzīt amatam pašiem savu pretendentu, sacīja ZZS valdes priekšsēdētājs, Saeimas sekretārs un deputāts Armands Krauze.

Vaicāts par ...



Komentāri