lv
C3P98cSJKJ21n7f53yWAkrkP8KGbNmgL8bzQhPHM
1549092

Ūdens līmenis Daugavā pazeminājies par 5-49 centimetriem

Ūdens līmenis Daugavā pazeminājies par 5-49 centimetriem

Kopš Lieldienu brīvdienās sasniegtā palu maksimuma ūdens līmenis Daugavā posmā Piedruja-Jēkabpils pazeminājies par 5-49 centimetriem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Ūdens līmenis straujāk krītas upes augštecē. Līdz trešdienas rītam uz Baltkrievijas un Latvijas robežas tas pazeminājies par 49 centimetriem, pie Daugavpils ūdens atkāpies par 18 centimetriem, bet pie Jersikas un Jēkabpils - tikai par pieciem sešiem centimetriem.

Arī citās Latvijas upēs ūdens līmenis galvenokārt pazeminās.

Tuvākajās diennaktīs ūdens līmeņa kritums Daugavā pamazām kļūs straujāks, tomēr vēl līdz piektdienai Daugavā lejpus Daugavpils spēkā hidrologu izsludinātais oranžais brīdinājums par augstu ūdens līmeni.

Ūdens iesilst, un Zemgales upēs ūdens temperatūra vietām pakāpusies līdz +11 grādiem. Lielākajā daļā upju un ezeru, kā arī jūrā ūdens temperatūra ir +4..+9 grādi.

Nākamnedēļ Rīgā sāksies pavasara Rīgas restorānu nedēļa

No 17.aprīļa līdz 30.aprīlim Rīgā notiks pavasara Rīgas restorānu nedēļa, aģentūru LETA informēja Rīgas investīciju un tūrisma aģentūra.

Šis gads iezīmējot Restorānu nedēļas 10.gadadienu. Šajā sezonā restorānu nedēļā piedalīsies rekordliels dalībnieku s...

Jaunzeme neizskata iespēju atkārtoti kandidēt uz VID vadītāja amatu

Pašreizējā Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektore Ieva Jaunzeme patlaban neizskata iespēju atkārtoti kandidēt uz dienesta vadītāja amatu, to Jaunzeme sacīja Latvijas Televīzijas raidījumā "Šodienas jautājums".

Jaunzeme ir VID ģenerāldirektore ...

Apskaties, kas bija marta skatītākais TV kanāls (+INFOGRAFIKA)

Skatītākais televīzijas kanāls šogad martā Latvijā bija TV3, kura skatīšanās laika daļa bija 10,9%, informēja pētījumu kompānijas "Kantar" pārstāvji.

Otrs skatītākais kanāls bija LTV1, kura skatīšanās laika daļa bija 10,5%, bet trešais - LTV7, kura skat...



Komentāri