lv
cA0mYSq0C5FU3jR84NWd3v1IAclAJFV3FShyYLyV
1544591

Policija: Aizvadītās brīvdienas bija visai saspringtas

Policija: Aizvadītās brīvdienas bija visai saspringtas

Aizvadītās brīvdienas bijušas visai saspringtas, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" teica Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieka vietnieks Arturs Smilga.

"Ja runājam par transportlīdzekļu vadītājiem, kuri sēdušies pie stūres alkohola vai narkotisko vielu reibumā, kopumā četrās brīvdienās fiksēti 78 šādi gadījumi," teica Smilga.

Viņš skaidroja, ka situācija, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, nav uzlabojusies.

"Vienīgā atšķirība ir tā, ka pērn vairāk nekā puse bija alkohola reibumā virs pusotras promiles, šogad šis skaitlis ir samazinājies - virs pusotras promiles bija 30 vadītāji no 70," viņš teica.

Runājot par dzērājšoferu skaitu, Smilga norādīja, ka jautājums esot par alkohola patēriņu valstī. Alkohols Latvijā esot ļoti pieejams un lēts.

Kalvītis: Gaso pārdošanas process ir noslēguma stadijā

AS "Latvijas gāze" piederošās dabasgāzes sadales sistēmas operatora AS "Gaso" pārdošanas process ir noslēguma stadijā, otrdien intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" sacīja "Latvijas gāzes" valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis.

Viņš norādīja, ka inter...

Pulkvedis Gaugers: Valsts aizsardzības dienestā izaicinājums būs disciplīna

Valsts aizsardzības dienesta (VAD) ieviešanā vislielākais izaicinājums būs jauniešu disciplīna, atzina Nacionālo bruņoto spēku (NBS) sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes komandieris pulkvedis Sandris Gaugers.

Šogad VAD uzņemtos 300 jauniešus no...

LIZDA: Skolotāju streiku var novērst politiķi

Gaidāmo skolotāju streiku var novērst politiķi, pieņemot lēmumus un izpildot skolotāju prasības, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" teica Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) vadītāja Inga Vanaga.

Atbildot uz jautājumu, ...



Komentāri